+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
O/S Deployment Thread, Windows XP SP 3 clean install - Deployment Failed -2146893819 0x80090005 in Technical; Morning all, Banging my head against the desk with this one. I've got MDT 2010 and WDS Server installed and ...
  1. #1
    ninjabeaver's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Norfolk
    Posts
    1,088
    Thank Post
    182
    Thanked 100 Times in 88 Posts
    Rep Power
    46

    Windows XP SP 3 clean install - Deployment Failed -2146893819 0x80090005

    Morning all,

    Banging my head against the desk with this one.

    I've got MDT 2010 and WDS Server installed and running per Dave Colemans E-Book. Everything is talking and working OK. I've made a Win XP Pro SP3 Image (straight from the OEM CD) and pushing it out to a test laptop. I've also made available the drivers in the Deployment Workbench.

    The laptop finished imaging but the an OSD error comes up with the following.

    The laptop finished imaging but the an OSD error comes up with the following.

    Operating System Deployment Did Not Complete Successfully.

    Please review the log files to determine the cause of the problem.

    During the deployment process, 2 erros and 0 warning were reported.

    Details...
    Litetouch deployment failed, Return Code = -2146893819 0x80090005

    Message from the task sequence engine:

    Failed to run task sequence (0x80090005)
    I'm now going to try again with no drivers available to see if it is that that's causing the issues.

    I also found this article.

    Help with OSD - 0x80090005 Failure

    But I have no fails in the log.

    Anyone help please?

    Cheers,
    Simon.

  2. #2
    edie209's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Kernow
    Posts
    671
    Thank Post
    41
    Thanked 16 Times in 15 Posts
    Rep Power
    21
    Simon have you managed to fix this yet?

    If not what task sequence are you using could you give a few more details. I have been using MDT just recently and had my fair share of problems and failures. However your problem is one I have not seen, I think I would first create a new task sequence and try that first. If that fails maybe come back with some info about your task sequence.

    I have XP SP3 working and just briefly I started with a clean machine installed XP and di all the updates then I gathered the image back to the MDT server. Then I imported the .wim file into the "Operating Systems" section then once I had done that I created a new task sequence using the "standard client task sequence"

    I hope this is of some help

  3. #3


    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Leeds
    Posts
    6,583
    Thank Post
    228
    Thanked 855 Times in 734 Posts
    Rep Power
    295
    Are you sure its installed the network drivers on the laptop

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. [Windows Software] Deploying Windows XP VM
    By albertwt in forum Licensing Questions
    Replies: 5
    Last Post: 5th April 2010, 08:29 AM
  2. Installing Windows XP SP3 onto Vista
    By robbied69 in forum Windows Vista
    Replies: 7
    Last Post: 27th September 2008, 07:28 AM
  3. [MS Office - 2003] [SOLVED] Office 2003 fails to install after XP SP3 is installed
    By link470 in forum Office Software
    Replies: 2
    Last Post: 8th May 2008, 09:42 AM
  4. BSOD when trying to install windows xp
    By Mr_M_Cox in forum Windows
    Replies: 8
    Last Post: 28th February 2008, 11:23 AM
  5. Installing windows xp using GPO
    By dezt in forum How do you do....it?
    Replies: 10
    Last Post: 23rd August 2006, 01:49 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •