+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
O/S Deployment Thread, Multicast keeps stopping at 'Please Wait' unless I restart FogMultiCastManager in Technical; I'm running a clean install of Fog 0.32 and for some reason, Multicast keeps stopping working. I'll do a multicast ...
  1. #1

    localzuk's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Minehead
    Posts
    17,638
    Thank Post
    514
    Thanked 2,443 Times in 1,891 Posts
    Blog Entries
    24
    Rep Power
    831

    Multicast keeps stopping at 'Please Wait' unless I restart FogMultiCastManager

    I'm running a clean install of Fog 0.32 and for some reason, Multicast keeps stopping working. I'll do a multicast task, the machines will image fine, then later I'll set another going and they just sit at 'Please wait' until I do a /etc/init.d/FOGMulticastManager restart, then seemingly a random amount of time later they start getting their image.

    Can anyone shed any light on this? I have already edited the hosts file per the wiki suggestion.

  2. #2

    localzuk's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Minehead
    Posts
    17,638
    Thank Post
    514
    Thanked 2,443 Times in 1,891 Posts
    Blog Entries
    24
    Rep Power
    831
    Anyone?

  3. #3

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Bournemouth
    Posts
    472
    Thank Post
    34
    Thanked 28 Times in 26 Posts
    Rep Power
    26
    Had the same problem, couldn't get it working at all.

    Going to virtualise a new fog server next week - hopefully a new server fixes it. No Multicast isn't the end of the world when we can image most of the school in a days work on uni.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 3rd February 2011, 01:46 PM
  2. Database server service on Smoothwall Network Guardian keeps stopping
    By Fonz_Valo in forum Internet Related/Filtering/Firewall
    Replies: 5
    Last Post: 9th December 2009, 01:14 PM
  3. computer browser service keeps stopping
    By Leonafj in forum Windows Server 2000/2003
    Replies: 5
    Last Post: 20th March 2009, 10:02 AM
  4. Squid Proxy Server Keeps Stopping
    By wellscs in forum *nix
    Replies: 39
    Last Post: 17th March 2009, 02:49 PM
  5. popup message saying installing please wait.
    By tomscaper in forum Scripts
    Replies: 32
    Last Post: 19th January 2007, 10:11 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •