+ Post New Thread
Results 1 to 2 of 2
O/S Deployment Thread, MDT 2010 Win7 32bit ent missing in Technical; I was wondering if someone could help me, ive created a reference build of windows 7 32bit Enterprise using mdt ...
  1. #1

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Exclamation MDT 2010 Win7 32bit ent missing

    I was wondering if someone could help me, ive created a reference build of windows 7 32bit Enterprise using mdt 2010 on windows 2008 r2 x64bit . ive captured the image but when i deploy it, its says

    "The unattend answer file contains an invalid product key. either remove the invalid key or provide a valid product key in the unattend answer file to proceed with windows installation."

    i dont remember inserting the product key how would i go about solving this problem.

    ive tried to go into WSIM and create a answer file, but it keeps crashing, i read that the 64bit version of WAIK doesnt support 32bit win7, and that there was a waik suppliment which i extracted and copied over to the location.

    but i still cannot get it working.

    i would like to know how would i mount the wim image and inject the file and where would i find the location to place it....

    any help would be greatly appreciated.

  2. #2
    Jamo's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    1,352
    Thank Post
    66
    Thanked 175 Times in 147 Posts
    Rep Power
    60
    In MDT you can edit the unattend.xml file in the task sequence properties, just use the last tab and edit in there. To be honest the licence key is selected when you create the task sequence in the first place, have you tried recreating it?

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. [MDT] Anyone using MDT 2010?
    By sparkeh in forum O/S Deployment
    Replies: 18
    Last Post: 20th May 2011, 06:04 PM
  2. [MDT] Handy Guide for Windows 7 Deployment using MDT 2010
    By Fatmas in forum O/S Deployment
    Replies: 0
    Last Post: 19th May 2010, 02:21 PM
  3. [MDT] Problem with MDT 2010
    By binky in forum O/S Deployment
    Replies: 5
    Last Post: 1st April 2010, 10:26 PM
  4. [MDT] Deploying XP with MDT 2010
    By plexer in forum O/S Deployment
    Replies: 14
    Last Post: 25th January 2010, 04:23 PM
  5. [MDT] MDT 2010 - Some questions
    By Gatt in forum O/S Deployment
    Replies: 0
    Last Post: 4th November 2009, 10:10 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •