+ Post New Thread
Results 1 to 2 of 2
O/S Deployment Thread, More WDS problems :( in Technical; ok so here goes with this one! I've brought some new PC's and decided to test my HAL XP image ...
  1. #1
    jamin100's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Birmingham
    Posts
    1,021
    Thank Post
    138
    Thanked 97 Times in 77 Posts
    Rep Power
    32

    More WDS problems :(

    ok so here goes with this one!

    I've brought some new PC's and decided to test my HAL XP image on them. So i boot into PXE and start to deploy the image fine! it gets to about 99% and says that there is a problem and the configuration could not be saved.

    So, i then try to re deploy the image doing everything exactly the same yet now when I select the same deployment image it wont load WDS and I get the following error

    Code:
    Windows failed to start. A recent hardware or software change might be the cause. To fix the problem:
    
    1. Inset your windows installation disc and restart your computer
    2. choose your language settings and then click next
    3. click repair your computer
    
    Status: 0xc000000f
    
    Info: The boot selection failed because a required device is inaccessible
    I've changed the HD from AHCI to IDE but still the same..

    It gets half way through loading the WDS settings page and then throws a wobbly

    any ideas?
    Last edited by jamin100; 11th July 2011 at 10:31 AM.

  2. #2
    jamin100's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Birmingham
    Posts
    1,021
    Thank Post
    138
    Thanked 97 Times in 77 Posts
    Rep Power
    32
    Well i fixed it by turning it off at the wall and turning it on again..
    lol.....

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. [WDS] Problems with WDS on an ESXi server
    By dsk in forum O/S Deployment
    Replies: 0
    Last Post: 21st October 2010, 03:05 PM
  2. WDS Installation Problems; HELP!
    By cwade100 in forum Windows Server 2008 R2
    Replies: 4
    Last Post: 19th September 2010, 12:10 PM
  3. [WDS] I'm having problems getting WDS to Multicast in the field.
    By rkoufii in forum O/S Deployment
    Replies: 7
    Last Post: 18th May 2010, 04:12 PM
  4. WDS Problems
    By A5Ben in forum Windows Server 2008
    Replies: 2
    Last Post: 10th November 2009, 04:41 PM
  5. WDS - TFTP problems
    By Gatt in forum Windows
    Replies: 3
    Last Post: 14th September 2008, 07:35 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •