+ Post New Thread
Results 1 to 6 of 6
O/S Deployment Thread, SCCM 2007 R3 OS deployment to netbooks in Technical; I have been using SCCM for a few months and have no problems with standard pc and notebook builds but ...
  1. #1

    Join Date
    May 2007
    Location
    Plymstock
    Posts
    4
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    SCCM 2007 R3 OS deployment to netbooks

    I have been using SCCM for a few months and have no problems with standard pc and notebook builds but cannot say the same for netbooks. I am currently trying to install Windows 7 on a Toshiba NB500 using SCCM and have the following issue. The first stage runs smoothly, the netbook will pxe boot, run the task sequence, install the os, but when it reboots after the os install it sits at the command prompt with the following message: PXE Boot aborted. Booting to next device. I have tried changing the sata settings, tried a few different task sequences with variations on the build but everytime have the same result. Looking on other forums this error usually occurs if the device cannot pxe boot but that is not my problem.

    Any help or advice will be much appreciated.
    Ian

  2. #2

    Gatt's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    6,658
    Thank Post
    858
    Thanked 646 Times in 429 Posts
    Rep Power
    498
    sounds like the mass storage driver for your HDD hasn't been installed...
    Hence, it's not finding the sata drive..

  3. #3
    TheScarfedOne's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Plymouth, Devon
    Posts
    1,173
    Thank Post
    569
    Thanked 153 Times in 139 Posts
    Blog Entries
    78
    Rep Power
    80
    Beat me to that @Gatt! LOL. Yep - try integrating some mass storage device drivers into your boot.wim.

  4. #4
    Zowlyfon's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    England
    Posts
    3
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

  5. #5

    Gatt's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    6,658
    Thank Post
    858
    Thanked 646 Times in 429 Posts
    Rep Power
    498
    Quote Originally Posted by Zowlyfon View Post
    A blank reply box for this thread?

  6. #6
    Zowlyfon's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    England
    Posts
    3
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Sccm 2007 R3 or Sccm 2010?
    By loucoll-Dave in forum O/S Deployment
    Replies: 10
    Last Post: 23rd March 2011, 06:22 PM
  2. [SCCM 2007] Help! SCCM 2007 deployment
    By eddyc in forum O/S Deployment
    Replies: 4
    Last Post: 24th February 2011, 11:25 PM
  3. [SCCM 2007] SCCM OS Deployment - Tip for Ergo AS1 / L390T Uno All-in-One
    By Winner in forum O/S Deployment
    Replies: 0
    Last Post: 21st September 2010, 04:17 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 8th July 2010, 02:32 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 11th February 2010, 10:58 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •