+ Post New Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17
O/S Deployment Thread, 0x80091007 - The hash value is not correct in Technical; Am I looking for anything specific in the logs? Here are a few lines which look to me like everything ...
  1. #16

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Croydon
    Posts
    493
    Thank Post
    18
    Thanked 29 Times in 28 Posts
    Rep Power
    20
    Am I looking for anything specific in the logs? Here are a few lines which look to me like everything is working as expected:

    2011-03-24 10:19:32 10.59.100.47 GET /SMS_DP_SMSPKGC$/RC10006D/application.xml.override - 80 CURRICULUM\Administrator 10.59.99.109 SMS+TS 200 0 0 0
    2011-03-24 10:19:32 10.59.100.47 GET /SMS_DP_SMSPKGC$/RC10006D/deployment/application.xml.override - 80 CURRICULUM\Administrator 10.59.99.109 SMS+TS 200 0 0 0
    2011-03-24 10:19:32 10.59.100.47 GET /SMS_DP_SMSPKGC$/RC10006D/deployment/install.xml - 80 CURRICULUM\Administrator 10.59.99.109 SMS+TS 200 0 0 11
    2011-03-24 10:19:32 10.59.100.47 GET /SMS_DP_SMSPKGC$/RC10006D/deployment/installtryout.xml - 80 CURRICULUM\Administrator 10.59.99.109 SMS+TS 200 0 0 7
    2011-03-24 10:19:32 10.59.100.47 GET /SMS_DP_SMSPKGC$/RC10006D/deployment/uninstall.xml - 80 CURRICULUM\Administrator 10.59.99.109 SMS+TS 200 0 0 14
    2011-03-24 10:19:32 10.59.100.47 GET /SMS_DP_SMSPKGC$/RC10006D/deployment/uninstalltryout.xml - 80 CURRICULUM\Administrator 10.59.99.109 SMS+TS 200 0 0 8
    2011-03-24 10:19:32 10.59.100.47 GET /SMS_DP_SMSPKGC$/RC10006D/install.xml - 80 CURRICULUM\Administrator 10.59.99.109 SMS+TS 200 0 0 8
    2011-03-24 10:19:32 10.59.100.47 GET /SMS_DP_SMSPKGC$/RC10006D/Media.cab - 80 CURRICULUM\Administrator 10.59.99.109 SMS+TS 200 0 0 238

  2. #17

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Croydon
    Posts
    493
    Thank Post
    18
    Thanked 29 Times in 28 Posts
    Rep Power
    20
    I've now tried changing the location of the source files (after deleting the current package from the DP and then completly removing it from SCCM) - this hasn't solved the problem either.

    I've got 2 support incidents from my technet subscription. Does anybody think it is worth using one, or are MS going to say it's a 3rd party problem..

SHARE:
+ Post New Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Replies: 172
    Last Post: 13th June 2013, 01:02 PM
  2. File blocking based on a hash value
    By phodge in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: 30th March 2010, 03:11 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 11th June 2009, 02:23 PM
  4. Replies: 3
    Last Post: 5th February 2009, 09:55 PM
  5. HASH Rules
    By bigb3n in forum Windows
    Replies: 3
    Last Post: 29th October 2007, 01:20 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •