+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
O/S Deployment Thread, MDT & Windows 7 Instal in Technical; Hi, I have a windows 7 image on my system deployed via litetouch and MDT , it works fine on ...
  1. #1

    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Chelmsford
    Posts
    33
    Thank Post
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    10

    MDT & Windows 7 Instal

    Hi,

    I have a windows 7 image on my system deployed via litetouch and MDT, it works fine on some pc's but on others it installs but then after the 1st proper reboot it comes up as trying to login and its relevant failure.
    The account it is trying to use is domain\administrator which doesnt exist and has not been set during the install process, Can anyone spread some light on where this may be coming from so i can set things to get the install working correctly.

    Many thanks

  2. #2
    themightymrp's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Leeds, West Yorkshire
    Posts
    941
    Thank Post
    177
    Thanked 179 Times in 154 Posts
    Rep Power
    43
    Try looking inside the sysprep.inf and unattend.xml files. If you don't know where they are, properties of your Task Sequence, OS info tab.

    Within both of these is an 'Identification' section. Make sure that you haven't uncommented the default settings (contoso\administrator with password of password) or entered duff info here.

  3. #3

    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Chelmsford
    Posts
    33
    Thank Post
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    10
    Cant find any mention of the sysprep.inf file but i tried having the set line in identification in unattend.xml and then tried it without that line being there with no joy. At no point either did it mention the account that the pc is attempting to login with.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. mdt & wds
    By browolf in forum Windows
    Replies: 13
    Last Post: 10th March 2012, 12:33 AM
  2. WDS or MDT & Deploying W7
    By djh in forum Windows 7
    Replies: 20
    Last Post: 15th March 2010, 12:21 PM
  3. [MDT] Windows AIK + MDT
    By mrbios in forum O/S Deployment
    Replies: 5
    Last Post: 29th January 2010, 08:58 AM
  4. Re-instal windows server?
    By MrsGrinch in forum Windows Server 2000/2003
    Replies: 29
    Last Post: 8th January 2009, 08:48 AM
  5. Replies: 11
    Last Post: 20th October 2006, 04:14 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •