+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
O/S Deployment Thread, Dell E6410 and FOG in Technical; I am attempting to switch my company from norton ghost to FOG. Currently the only issue I am having is ...
  1. #1

    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    2
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Dell E6410 and FOG

    I am attempting to switch my company from norton ghost to FOG. Currently the only issue I am having is that we are switching all laptops to Dell Latitude E6410 and I cant seem to make an image deploy to it. I have overcome Kernel upgrade issues to make it work with the hardware but now images will not deploy to it. These are the current steps I am taking.

    1. Quick inventory of computer
    2. Create image with the option (Multiple Partition - Single Disk
    3. Create task to upload an image from the host created in step 1
    4. Successful image creation
    5. Add next E6410 as host to FOG
    6. Quick inventory and attempt to image
    7. After reboot it checks the hard drive, restores MBR, then gives me an error of "Cant have partition outside of hard drive"

    All the machines have the same size HD and have 3 partitions. One fat32, an NTFS, and the dell utility partition.

    Any help would be greatly appreciated.

  2. #2

    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    2
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    You could try booting from a Gparted live disk and going to Device > Create Partition Table and see if that works. It works for me when I run into that but only with hard drives that are completely wiped (which is usually the replacements I get from Dell warranty repair). I have at least one machine I can't figure out how to image because no matter what this error comes up and there doesn't seem to be a whole lot of documentation on that error.

  3. #3

    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    2
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Thanks for the reply. I have since figured the problem out. Some of the hard drives report back as 159.3 GB vs 160 GB. I found one the the drive that reports smaller and made an image using it. This has solved the issue.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. [RIS] BSOD when deploying XP image to E6410
    By vien in forum O/S Deployment
    Replies: 2
    Last Post: 18th June 2010, 12:23 AM
  2. [Fog] Fog Documentation: How to delete a group of computers in FOG
    By ssx4life in forum O/S Deployment
    Replies: 1
    Last Post: 9th November 2009, 01:59 PM
  3. Dell Vostro 1510 FOG compatibility?
    By Diatom in forum O/S Deployment
    Replies: 4
    Last Post: 14th October 2009, 09:48 PM
  4. [Fog] Lovely FOG wont see our new Dell Vos 220 HDs
    By dsk in forum O/S Deployment
    Replies: 22
    Last Post: 30th July 2009, 02:54 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •