+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
O/S Deployment Thread, XP and WDS in Technical; Now that i have WDS 2008 and W7 working with some help from you all. My next obstacle was to ...
  1. #1

    Join Date
    May 2010
    Location
    hampshire
    Posts
    28
    Thank Post
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0

    XP and WDS

    Now that i have WDS 2008 and W7 working with some help from you all. My next obstacle was to get WDS 2008 and XP SP3 working.

    I found this pretty simple and got it down quite well. The one issue i have is this....

    I capture an image ( the images are hardware specific), deploy it to machines. WDSunattend.xml works fine. Understood about the language bit causing issues etc.

    My sysprep.inf works fine ( made the folder structure needed under RemInst\Images. However, when the build starts to read the sysprep.inf before it reads, it is asking for file from the i386 folder. So i place an XP disc in and walaa finishes its build and works a treat.

    How can i get this to not ask for the files.?

    Thank you all in advance.

  2. #2

    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Birmingham
    Posts
    602
    Thank Post
    92
    Thanked 73 Times in 65 Posts
    Rep Power
    24
    Did you create the original image using NTlite or some form of slipstreaming? I've seen this happen when that happens.

    To cure it, try placing the file it needs in to the image using Microsoft Image Manager.
    Rich

  3. #3

    Join Date
    May 2010
    Location
    hampshire
    Posts
    28
    Thank Post
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Its all good i done it. i copied the i386 folder into my sysprep folder on local C: of the image and now its worked.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. WDS will not start!
    By aerospacemango in forum O/S Deployment
    Replies: 3
    Last Post: 1st June 2010, 03:35 PM
  2. WDS
    By Aaron in forum O/S Deployment
    Replies: 7
    Last Post: 21st October 2009, 11:16 AM
  3. WDS help!
    By ron in forum Windows
    Replies: 5
    Last Post: 24th September 2009, 07:27 PM
  4. Using WDS simply
    By SimpleSi in forum Windows
    Replies: 2
    Last Post: 26th February 2009, 10:25 AM
  5. WDS Legacy Mode vs WDS
    By markwilliamson2001 in forum Windows
    Replies: 0
    Last Post: 15th July 2008, 12:50 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •