+ Post New Thread
Results 1 to 4 of 4
O/S Deployment Thread, Fog Login issue in Technical; Hi guys, I am running fog on ubuntu 9.10 it's been going great. I'm very impressed, but last night I ...
  1. #1

    Join Date
    May 2009
    Location
    UK
    Posts
    7
    Thank Post
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Question Fog Login issue

    Hi guys, I am running fog on ubuntu 9.10 it's been going great. I'm very impressed, but last night I decided to do some work on it using VPN connection we have, via the usual http interface. I only changed the size of the multicast sessions, and then I got this?

    Please see attached for image, thanks.

    As you can see Fog will not let me login and the web interface is missing, I have restarted Fog but still I get the same error, nothing appears to be deleted. However I've only just got into work and not had a chance to investigate. FOG is not joined to the domain and only has guest status when proxy issues are concerned, but this has not been an issue.

    Any ideas/advice?

    This is also my first post so, I hope it has been done in the right context and area.

    Thank you.
    Attached Images Attached Images

  2. #2

    Geoff's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Fylde, Lancs, UK.
    Posts
    11,820
    Thank Post
    110
    Thanked 590 Times in 511 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    226
    Are you accessing the machine via a different host name? It looks like relative urls in the HTML source are not referring back to the web server correctly.

  3. #3

    Join Date
    May 2009
    Location
    UK
    Posts
    7
    Thank Post
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi I have logged on locally to the FOG server this morning and still I have the same issue, there must be something that has changed on he server side. Thanks for your reply it's much appreciated.

  4. #4

    Join Date
    May 2009
    Location
    UK
    Posts
    7
    Thank Post
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    That does it Fog is going to get an upgrade, I hope I won't regret this...

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. [Fog] Fog issue - killing me!
    By LCPSWolf in forum O/S Deployment
    Replies: 11
    Last Post: 25th May 2010, 07:29 PM
  2. [Fog] Fog 0.29 is out! =)
    By ssx4life in forum O/S Deployment
    Replies: 4
    Last Post: 25th May 2010, 06:37 PM
  3. Terminal Server issue - just a blue screen on login
    By joe90bass in forum Windows Server 2008 R2
    Replies: 2
    Last Post: 28th April 2010, 11:32 AM
  4. [Fog] Fog Documentation: How to delete a group of computers in FOG
    By ssx4life in forum O/S Deployment
    Replies: 1
    Last Post: 9th November 2009, 01:59 PM
  5. new install backend login issue
    By Hacksawbob in forum EduGeek Joomla 1.5 Package
    Replies: 7
    Last Post: 22nd January 2009, 08:36 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •