+ Post New Thread
Results 1 to 6 of 6
O/S Deployment Thread, Problem with MDT 2010 in Technical; I've installed MDT 2010 with WDS on Windows Server 2008 and I've added the LiteTouch WIM as a WDS Boot ...
  1. #1
    binky's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    290
    Thank Post
    1
    Thanked 19 Times in 16 Posts
    Rep Power
    0

    Problem with MDT 2010

    I've installed MDT 2010 with WDS on Windows Server 2008 and I've added the LiteTouch WIM as a WDS Boot Image, but the problem I have is that when trying to boot clients it gets all the way to the end but does not load up the deployment interface?? anyone seen this/have any ideas?

  2. #2

    Gatt's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    6,689
    Thank Post
    861
    Thanked 661 Times in 434 Posts
    Rep Power
    500
    What is showing on screen? do you have the command console?
    Sounds like the Network drivers might not be getting picked up

  3. #3
    binky's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    290
    Thank Post
    1
    Thanked 19 Times in 16 Posts
    Rep Power
    0
    just a blank command prompt, checked and its got an ip fine

  4. #4

    Gatt's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    6,689
    Thank Post
    861
    Thanked 661 Times in 434 Posts
    Rep Power
    500
    Has the X: drive mapped properly?

    what happens if you type in wpeinit.exe to the command prompt

  5. #5
    binky's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    290
    Thank Post
    1
    Thanked 19 Times in 16 Posts
    Rep Power
    0
    the x: drive is the disc drive and wpeinit just opens a new command window

  6. #6

    Gatt's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    6,689
    Thank Post
    861
    Thanked 661 Times in 434 Posts
    Rep Power
    500
    Hmm... suspect the network hasn't properly initialised or isn't finding your \\Server\Deployment$ share - what does startnet.cmd yeild?

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. [MDT] Anyone using MDT 2010?
    By sparkeh in forum O/S Deployment
    Replies: 18
    Last Post: 20th May 2011, 06:04 PM
  2. MDT 2010 and WDS Methodologies
    By _techie_ in forum Windows 7
    Replies: 3
    Last Post: 19th February 2010, 09:26 AM
  3. [MDT] Deploying XP with MDT 2010
    By plexer in forum O/S Deployment
    Replies: 14
    Last Post: 25th January 2010, 04:23 PM
  4. [MDT] MDT 2010 - Some questions
    By Gatt in forum O/S Deployment
    Replies: 0
    Last Post: 4th November 2009, 10:10 PM
  5. MDT 2010 released
    By PiqueABoo in forum Windows Server 2008
    Replies: 1
    Last Post: 13th September 2009, 06:35 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •