+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
O/S Deployment Thread, WDS Capture problem in Technical; Hi all, think i am having a mental block on this one but i dont understand it. We have a ...
  1. #1
    Bezwick's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Nottinghamshire
    Posts
    367
    Thank Post
    94
    Thanked 60 Times in 45 Posts
    Rep Power
    26

    WDS Capture problem

    Hi all, think i am having a mental block on this one but i dont understand it.

    We have a Windows 2003 network with a windows Server 2008 (SP2) member server acting as a WDS server. Its been hapily working for months now with no problems. As far as i know no changes have been made to it, other than a reboot, but all of a sudden it lost the network card drivers and i had to re add them. Now it boots ok but when i select a capture image it loads but cannot see the c:\ volume. hence i cant capture any more images.

    Any ideas anyone?

    By the way deployment seams to be working fine.

    Cheers

  2. #2
    Quackers's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    1,450
    Thank Post
    45
    Thanked 160 Times in 135 Posts
    Rep Power
    57
    C:\ will not appear in the list of volumes to capture unless it has been sysprep'd. Have you just forgot to do this part?

  3. Thanks to Quackers from:

    Bezwick (8th July 2009)

  4. #3
    Bezwick's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Nottinghamshire
    Posts
    367
    Thank Post
    94
    Thanked 60 Times in 45 Posts
    Rep Power
    26
    Ahem, yes never realised that as never tried to capture an unprepped image before. Thanks

    Quote Originally Posted by Quackers View Post
    C:\ will not appear in the list of volumes to capture unless it has been sysprep'd. Have you just forgot to do this part?



SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. WDS converting capture files to install files
    By agedmcse in forum Windows Server 2008
    Replies: 3
    Last Post: 29th May 2009, 09:19 PM
  2. WDS capture - no text?!
    By sparkeh in forum Windows
    Replies: 11
    Last Post: 18th October 2008, 09:39 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 10th October 2008, 01:10 PM
  4. WDS and thinstation problem
    By Andi in forum Windows
    Replies: 3
    Last Post: 30th July 2008, 01:48 PM
  5. WDS Problem
    By Ste_Harve in forum Windows
    Replies: 0
    Last Post: 4th July 2007, 09:48 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •