+ Post New Thread
Results 1 to 4 of 4
O/S Deployment Thread, WDS Woes in Technical; Hi all I'm trying to capture an image via WDS , I run sysprep shut PC down restart and hit ...
  1. #1

    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    96
    Thank Post
    66
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    11

    WDS Woes

    Hi all

    I'm trying to capture an image via WDS, I run sysprep shut PC down restart and hit F12, select capture an image and was getting a 0x000000f error see attached. I downloaded drivers from Lenovo and extracted them via driver max and uploaded to WDS and inserted into the WDS capture image. Now I don't get the error I get the windows bar appear as if its carrying on but them all I get is a black screen!?
    I have tried 3 PC's now, tried an 8.1 boot.wim as we are server 2012R2, tried downloading again in case of corruption etc... I'm at a loss now, I am a beginner with WDS so has anyone come across this before?
    Any help greatly appreciated as I'm tearing my hair out now!

    CheersIMG_9810.jpg

  2. #2

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    638
    Thank Post
    69
    Thanked 28 Times in 22 Posts
    Rep Power
    14
    Have you found a fix to this? After Sysprep I get the same error but as i'm testing this in VirtualBox I have no idea what other drivers to insert

  3. #3

    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    96
    Thank Post
    66
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    11
    Yes, basically update 1 on 2012 r2 broke wds so I just used mdt instead.

  4. #4
    free780's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    1,078
    Thank Post
    46
    Thanked 87 Times in 82 Posts
    Rep Power
    23
    Wds should really just be used for pxe boot. MDT is the way to go. If you are feeling brave sccm is better.



SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Windows 7 Imaging WDS Woes
    By witch in forum Windows 7
    Replies: 36
    Last Post: 26th April 2011, 10:30 AM
  2. [WDS] WDS - What tools do you use?
    By Tridor in forum O/S Deployment
    Replies: 4
    Last Post: 25th January 2010, 03:42 PM
  3. [WDS] Post WDS Script
    By garethedmondson in forum O/S Deployment
    Replies: 1
    Last Post: 4th September 2009, 09:11 PM
  4. Replies: 3
    Last Post: 20th August 2009, 09:24 AM
  5. [WDS] WDS Capture problem
    By Bezwick in forum O/S Deployment
    Replies: 2
    Last Post: 8th July 2009, 12:47 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •