+ Post New Thread
Results 1 to 1 of 1
O/S Deployment Thread, MDT/WDS deploy issues in Technical; Hi Guys, I'm wondering if anyone can help as i'm having a few issues with a captured Custom image. Every ...
  1. #1
    x22
    x22 is offline

    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    3
    Thank Post
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0

    Unhappy MDT/WDS deploy issues

    Hi Guys,

    I'm wondering if anyone can help as i'm having a few issues with a captured Custom image.
    Every time i deploy my custom image non of the following settings apply. Computer name, Joining the domain or Moving to an OU.

    Although i have set my Locale/keyboard/date and time languages to the UK it still sets to to the USA format.
    The settings only seem to apply if i install to a clean OS.

    My server/client is within a test environment using Vmware Workstation.

    Bootstrap.ini
    Code:
    [Settings]Priority=Default
     
    [Default]
    DeployRoot=\\DC\DeploymentShare$
    UserID=MDT_USER
    UserPassword=test
    UserDomain=Dan
    KeyboardLocalePE=0809:00000809
    KeyboardLocale=en-GB
    
    
    SkipBDDWelcome=YES
    Custom Settings.INI
    Code:
    [Settings]
    Priority=Default
    Properties=MyCustomProperty
    
    
    [Default]
    OSInstall=Yes
    SkipAdminPassword=Yes
    UserID=Administrator
    UserPassword=test
    SkipComputerName=No
    KeyboardLocale=0809:00000809
    UserLocale=en-GB
    UILanguage=en-US
    SkipTimeZone=YES
    TimeZone=085
    TimeZoneName=GMT Standard Time
    SkipUserData=Yes
    SkipLocaleSelection=Yes
    GeoID=0XF2
    SkipDomainMembership=No
    JoinDomain=Dan.sch
    DomainAdminDomain=Dan.sch
    DomainAdmin=MDT_USER
    DomainAdminPassword=test
    SkipProductKey=YES
    SkipBitLocker=YES
    Last edited by x22; 8th May 2014 at 09:29 PM.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. MDT 2012 Image Deployment Issue on custom built PCs
    By P1x3l in forum Windows Server 2012
    Replies: 2
    Last Post: 13th February 2014, 06:18 AM
  2. MDT/WDS asking for deployment share path
    By Harry_Greatorex in forum O/S Deployment
    Replies: 5
    Last Post: 2nd December 2013, 10:23 PM
  3. Windows 8 deployment issues with 2008 R2 WDS
    By Duke5A in forum Windows 8
    Replies: 4
    Last Post: 26th March 2013, 11:16 AM
  4. Replies: 10
    Last Post: 22nd October 2012, 08:49 PM
  5. [MDT] MDT/WDS - Windows 7 Deployment - Default Profile/Start Menu
    By MYK-IT in forum O/S Deployment
    Replies: 3
    Last Post: 15th March 2012, 09:32 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •