+ Post New Thread
Results 1 to 2 of 2
O/S Deployment Thread, Powershell script not doing what I want in Technical; I have set a task sequence to run a powershell script. I have created a package and put the file ...
  1. #1

    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Northamptonshire
    Posts
    126
    Thank Post
    28
    Thanked 8 Times in 6 Posts
    Rep Power
    4

    Powershell script not doing what I want

    I have set a task sequence to run a powershell script. I have created a package and put the file in that package. I have created a task sequence to run the powershell with that package and set the permission to bypass. If I manually go to the UNC path and run the script it works fine. Software Center is saying it installed correctly and while it runs it comes up with the status message saying running powershell script. Any ideas how to troubleshoot this?

  2. #2

    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Northamptonshire
    Posts
    126
    Thank Post
    28
    Thanked 8 Times in 6 Posts
    Rep Power
    4
    Found the problem, I was missing a slash. Weird that it worked though when it wasn't in a task sequence



SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. NTBackup scripts not doing as I wish
    By SPFLDHSTech in forum Windows Server 2000/2003
    Replies: 2
    Last Post: 19th December 2013, 01:08 PM
  2. Office 365 Powershell command, not doing what I expect
    By mbedford in forum Cloud Services
    Replies: 3
    Last Post: 7th June 2013, 09:37 PM
  3. Replies: 6
    Last Post: 6th October 2011, 11:27 AM
  4. Sophos - Not doing what I expect it to...
    By Arcolite in forum Windows
    Replies: 5
    Last Post: 11th January 2008, 03:45 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •