SCCM 2012 PXE No Boot Image File Recieved

    + Post New Thread
    Results 1 to 9 of 9
    O/S Deployment Thread, SCCM 2012 PXE No Boot Image File Recieved in Technical; I am in the process of setting up sccm 2012 using the guide on windows-noob.com but have hit a problem ...
    1. #1

      Join Date
      Oct 2009
      Location
      London
      Posts
      99
      Thank Post
      5
      Thanked 3 Times in 3 Posts
      Rep Power
      10

      Question SCCM 2012 PXE No Boot Image File Recieved

      I am in the process of setting up sccm 2012 using the guide on windows-noob.com but have hit a problem with my pxe erroring with No Boot Image File Recieved, I have sccm 2007 running on my site already so have disable WDS on that server



      Description: Microsoft Windows PE (x86)
      Version:
      Creator:
      SystemDir: WINDOWS
      ]LOG]!>





      The operation completed successfully. (Error: 00000000; Source: Windows)]LOG]!>
      Unspecified error (Error: 80004005; Source: Windows)]LOG]!>





      PackageID: RHQ00005

    2. #2
      free780's Avatar
      Join Date
      Sep 2012
      Posts
      970
      Thank Post
      41
      Thanked 80 Times in 76 Posts
      Rep Power
      20
      Do you have the boot image deployed and ts? Is it the r2 release of sccm 2012?.

    3. #3

      Join Date
      Oct 2013
      Posts
      55
      Thank Post
      2
      Thanked 9 Times in 5 Posts
      Rep Power
      3
      Obvious questions like are your boot images deployed to the distribution point?

      Do you have options 66 and 67 set in dhcp, are they still pointing at your 2007 server?

      Have you enabled unknown computer support on the dustribution point under the pxe tab?

    4. #4

      FN-GM's Avatar
      Join Date
      Jun 2007
      Location
      UK
      Posts
      15,940
      Thank Post
      886
      Thanked 1,693 Times in 1,472 Posts
      Blog Entries
      12
      Rep Power
      447
      Quote Originally Posted by Techie-v2 View Post
      Do you have options 66 and 67 set in dhcp, are they still pointing at your 2007 server?
      Shouldn't be using DHCP options, it is not supported. Use IP helpers, this is the official supported method.

    5. #5

      Join Date
      Oct 2009
      Location
      London
      Posts
      99
      Thank Post
      5
      Thanked 3 Times in 3 Posts
      Rep Power
      10
      Using ip helper, boot images deployed to dp and task sequence. Done a bit more digging and I am thinking it may be because I am using Adk 8.1 and the boot images in 2012 which pe4 and I need to be using pe5 boot image. Sound right?

    6. #6

      FN-GM's Avatar
      Join Date
      Jun 2007
      Location
      UK
      Posts
      15,940
      Thank Post
      886
      Thanked 1,693 Times in 1,472 Posts
      Blog Entries
      12
      Rep Power
      447
      Thats sounding right Adk 8.1 isn't supported with PE 4. Can you not upgrade to SCCM 2012 R2?

    7. #7
      free780's Avatar
      Join Date
      Sep 2012
      Posts
      970
      Thank Post
      41
      Thanked 80 Times in 76 Posts
      Rep Power
      20
      It may be supported on sp1 with cu3. R2 needs a hotfix for pxe to work on the primary site server.

    8. #8

      FN-GM's Avatar
      Join Date
      Jun 2007
      Location
      UK
      Posts
      15,940
      Thank Post
      886
      Thanked 1,693 Times in 1,472 Posts
      Blog Entries
      12
      Rep Power
      447
      Quote Originally Posted by free780 View Post
      It may be supported on sp1 with cu3. R2 needs a hotfix for pxe to work on the primary site server.
      Its not supported no. One reason we need to upgrade to R2.

    9. #9

      Join Date
      Oct 2009
      Location
      London
      Posts
      99
      Thank Post
      5
      Thanked 3 Times in 3 Posts
      Rep Power
      10
      Am running 2012 R2.

    SHARE:

    Similar Threads

    1. SCCM 2012 PXE boot client gets bad BCD file
      By DarrenM in forum O/S Deployment
      Replies: 8
      Last Post: 23rd August 2013, 02:12 PM
    2. SCCM 2012 PXE boot no longer working
      By jaminben in forum Enterprise Software
      Replies: 10
      Last Post: 9th April 2013, 02:23 PM
    3. SCCM 2012 - PXE Boot woes
      By stebo730 in forum O/S Deployment
      Replies: 4
      Last Post: 8th February 2013, 11:09 AM
    4. [SCCM 2012] PXE OS Deployment Woes...
      By cmorgan in forum Enterprise Software
      Replies: 14
      Last Post: 10th August 2012, 03:36 PM
    5. SCCM 2012 pxe problems
      By AliG in forum Enterprise Software
      Replies: 3
      Last Post: 18th May 2012, 09:41 AM

    Thread Information

    Users Browsing this Thread

    There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •