+ Post New Thread
Results 1 to 5 of 5
O/S Deployment Thread, MDT 2012 and Monitoring feature in Technical; So ive checked the box, and put in our imaging sever (imaging02.rollins.edu0 and left the ports default 9800 - 9801 ...
  1. #1

    Join Date
    May 2012
    Posts
    301
    Thank Post
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0

    MDT 2012 and Monitoring feature

    So ive checked the box, and put in our imaging sever (imaging02.rollins.edu0 and left the ports default 9800 - 9801

    But im not sure if its working properly... at first i wasnt seeing any machines on it, but then randomly today I see 2 machines that are complete. I currently have a machine that is running the deployment and process and it is not showing up under monitor.

  2. #2

    Join Date
    May 2012
    Posts
    301
    Thank Post
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    I found the entry "eventservice" added to my customsetting.ini file., but its after the Mandatory Application= entries.... shouldnt it be above those?

  3. #3

    Join Date
    May 2012
    Posts
    301
    Thank Post
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    I also tried setting it to the IP of the imaging server but that didnt work.

    Will I see the changes on a deploy that is already running?

  4. #4
    morganw's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Cambridge
    Posts
    816
    Thank Post
    46
    Thanked 132 Times in 126 Posts
    Rep Power
    40
    I don't think you will see a difference if you change the setting once the deployment is running. By default the EventService= line will get added to the [DEFAULT] part of the CustomSettings.ini file and I don't think that the order of settings is important here. There are a few things to look at for troubleshooting:

    Troubleshooting MDT 2012 Monitoring - Michael Niehaus' Windows and Office deployment ramblings - Site Home - TechNet Blogs

  5. #5

    Join Date
    May 2012
    Posts
    301
    Thank Post
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    I got it, had to put the IP in and nother the "imaging02.rollins.edu"

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. MDT 2012 and blank hard drives
    By FishCustard in forum O/S Deployment
    Replies: 2
    Last Post: 8th August 2013, 09:07 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 13th June 2013, 02:20 PM
  3. Replies: 4
    Last Post: 12th June 2013, 07:25 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 15th May 2013, 10:53 AM
  5. [MDT] Mdt 2012 robot pc and pxe
    By Mrniceguydk in forum O/S Deployment
    Replies: 1
    Last Post: 4th February 2013, 11:31 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •