+ Post New Thread
Results 1 to 4 of 4
O/S Deployment Thread, Weird MDT issue in Technical; So randomly when we are imaging desktops the deployment goes through and then it reboots and says "a deployment process ...
  1. #1

    Join Date
    May 2012
    Posts
    297
    Thank Post
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0

    Weird MDT issue

    So randomly when we are imaging desktops the deployment goes through and then it reboots and says "a deployment process has been detect you would like to end this and start a new one" if i hit no it continues where it left off, if i hit yes it just stops...

    What is this?

  2. #2
    MordyT's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    In a computer
    Posts
    464
    Thank Post
    44
    Thanked 73 Times in 68 Posts
    Rep Power
    19
    Somehow the PC thought the deployment was interrupted.

    Offering to resume or restart.

    In MDT if you can check the step its currently at.

  3. #3

    Join Date
    May 2012
    Posts
    297
    Thank Post
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    I wonder what triggered the reboot?

    Are you talking about the monitoring?

  4. #4
    free780's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    975
    Thank Post
    42
    Thanked 82 Times in 78 Posts
    Rep Power
    21
    Could happen if pxe boot is the 1st boot device and wds does not require f12. Like wise for usb sticks. Cds have the press any key prompt.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. [MDT] mdt issues on booting client pc client pc just reboots
    By sted in forum O/S Deployment
    Replies: 6
    Last Post: 28th May 2013, 05:11 PM
  2. Weird MyDocs issue
    By TheElusiveOrangeButton in forum Windows
    Replies: 6
    Last Post: 23rd July 2009, 01:26 PM
  3. Help with weird DNS issue
    By Cruiser in forum Windows Server 2000/2003
    Replies: 7
    Last Post: 22nd April 2009, 08:46 PM
  4. Weird IIS6 issue
    By Quackers in forum Windows
    Replies: 2
    Last Post: 25th April 2008, 10:31 AM
  5. Weird RIS Issue
    By Richie1972 in forum How do you do....it?
    Replies: 17
    Last Post: 26th July 2007, 02:17 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •