+ Post New Thread
Results 1 to 4 of 4
O/S Deployment Thread, Remotely Building Rooms - Any Requirements? in Technical; Morning, We've got SCCM 2012 installed and running. Working fairly well as we've built a good 500 computers with it ...
  1. #1
    Sam_Brown's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Northampton
    Posts
    568
    Thank Post
    95
    Thanked 38 Times in 36 Posts
    Rep Power
    18

    Remotely Building Rooms - Any Requirements?

    Morning,

    We've got SCCM 2012 installed and running. Working fairly well as we've built a good 500 computers with it over the Summer and managed to remotely deploy Applications as well!

    What we're looking into doing now is Rebuilding IT Rooms remotely. I deployed out a TS and set it to "REQUIRED" and "SCCM CLIENTS". I left it running over night. I looked in the monitoring area of SCCM this morning and it has a 100% compliance rate and everything was green! Happy days I thought until I went into the room and noticed that none of the machines had actually been rebuilt at all!

    Any ideas on where I can look to begin problem solving this one?!?!?!

  2. #2

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    15,957
    Thank Post
    886
    Thanked 1,700 Times in 1,477 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    448
    This is something i have never done. Will have a play here and report back.

  3. #3

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    15,957
    Thank Post
    886
    Thanked 1,700 Times in 1,477 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    448
    Worked first time for me no issues. I did set mine to always re-run not sure if that would have an impact.

  4. #4
    Sam_Brown's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Northampton
    Posts
    568
    Thank Post
    95
    Thanked 38 Times in 36 Posts
    Rep Power
    18
    Interesting... I've rebuilt some computers remotely and it works fine and some don't. Can't quite figure out why. Frustrating as the Deployment Reports states everything is a-ok!

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Building a few server rooms/pc's
    By mckeder in forum Hardware
    Replies: 33
    Last Post: 22nd April 2009, 11:38 PM
  2. Need to renew LAN set up to remote building
    By speckytecky in forum How do you do....it?
    Replies: 3
    Last Post: 14th October 2008, 05:40 PM
  3. Microwave / Laser Link to another building - any recommendations?
    By bandgeekmafia78 in forum Network and Classroom Management
    Replies: 5
    Last Post: 10th April 2008, 06:16 PM
  4. Replies: 30
    Last Post: 6th December 2007, 11:10 AM
  5. Using Remote Desktop Console.....any issues?
    By tosca925 in forum Windows
    Replies: 5
    Last Post: 24th January 2006, 04:17 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •