+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
O/S Deployment Thread, Pending devices not showing up in WDS MMC in Technical; Hi, We've been using WDS for a while without any major problems, but now we are getting random PXE clients ...
  1. #1
    MrLudwig's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Behind You!
    Posts
    107
    Thank Post
    46
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    Rep Power
    20

    Pending devices not showing up in WDS MMC

    Hi,

    We've been using WDS for a while without any major problems, but now we are getting random PXE clients that are waiting for approval, but not being listed as pending devices in the WDS MMC.

    Anyone come across this before and know of a fix?

    Thanks

    Dan

  2. #2

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Cardiff
    Posts
    23
    Thank Post
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I've just come across this problem today, did you ever figure it out?
    Not sure why/what happened but after the 3rd restart on the client it finally made an appearance under Pending Devices.
    Last edited by Chrish5; 20th October 2014 at 03:48 PM.

  3. #3
    MrLudwig's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Behind You!
    Posts
    107
    Thank Post
    46
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    Rep Power
    20
    I didn't find the cause or the solution as such, but it just stopped happening on it's own.

    We had two WDS servers running for a while, but it would still happen when we used the F11 option to manually choose which one to boot from.

    We've removed one of these servers now for unrelated reasons, and the problem had fixed itself before this so can't see how it was down to this.

    If you do have more luck in find out out what causes this, I'd be interested in what you find.

    Best of luck.



SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Entire Dreamweaver-designed site not showing up in IE
    By DarrenDeverux in forum Web Development
    Replies: 2
    Last Post: 31st May 2011, 08:41 PM
  2. drives not showing up in my computer
    By bart21 in forum Windows Server 2000/2003
    Replies: 5
    Last Post: 4th November 2010, 09:58 PM
  3. [Fixed]Template not showing up in AD
    By Little-Miss in forum Learning Network Manager
    Replies: 4
    Last Post: 26th February 2010, 11:29 AM
  4. pending devices not pending in WDS
    By browolf in forum Wireless Networks
    Replies: 0
    Last Post: 21st May 2008, 11:07 AM
  5. Replies: 2
    Last Post: 7th May 2008, 11:18 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •