+ Post New Thread
Results 1 to 7 of 7
O/S Deployment Thread, Lenovo X1 Carbon Ethernet dongle.. in Technical; Im having some issues imaging this computer... It's a lenovo x1 carbon and we got the USB 2.0 to ethernet ...
  1. #1

    Join Date
    May 2012
    Posts
    297
    Thank Post
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0

    Lenovo X1 Carbon Ethernet dongle..

    Im having some issues imaging this computer... It's a lenovo x1 carbon and we got the USB 2.0 to ethernet adapter from lenovo. I am able to boot into the MDT2010 and click on launch deployment wizard, but it then says no networking devices were found on this machine. It's weird cause i used the adaptor to PXE boot into mdt 2010... any ideas?

  2. #2

    Join Date
    May 2012
    Posts
    297
    Thank Post
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    maybe i need to add the driver to the lite touch image and not just mdt?

  3. #3

    glennda's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Sussex
    Posts
    7,817
    Thank Post
    272
    Thanked 1,138 Times in 1,034 Posts
    Rep Power
    350
    Quote Originally Posted by agarabaghi View Post
    maybe i need to add the driver to the lite touch image and not just mdt?
    I would do that - 9 times out of 10 its drivers.

  4. #4


    Join Date
    Feb 2007
    Location
    51.403651, -0.515458
    Posts
    9,038
    Thank Post
    231
    Thanked 2,704 Times in 1,996 Posts
    Rep Power
    792
    In addition to what Glennda said, is 'USB 3.0 Mode' set to Auto in the UEFI BIOS (assuming you are connecting it to the USB 3.0 port that is)?
    Last edited by Arthur; 15th January 2013 at 10:09 PM.

  5. #5

    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    1
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    @agarabaghi -- Did that fix your issue? I am having the same issue (using the Lenovo usb 2.0 ethernet dongle, same computer model, Carbon X1, win7, i5, 4gb ram). I am trying to image our Carbon X1's through MDT 2010 and get the same error message. I added the correct driver (at least what i think is the correct driver) to MDT and the Light Touch boot image.. same error.

  6. #6

    Join Date
    May 2012
    Posts
    297
    Thank Post
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    did you update the deployment on both the litetouch side and mdt? that helped me. I will check on monday which drive im using.

  7. #7

    Join Date
    Feb 2014
    Location
    United States
    Posts
    1
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    This may help deploy the X1 or Helix

    Lenovo Carbon X1 Laptop deployment with MDT2012 «

    hope it helps.

    -snork

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Ethernet splitters
    By _Bat_ in forum Hardware
    Replies: 28
    Last Post: 4th May 2007, 06:54 PM
  2. Lenovo Vs. Stone Vs. Dell Vs. RM
    By AshF in forum Hardware
    Replies: 13
    Last Post: 27th April 2007, 08:18 PM
  3. Ethernet PCI Card
    By sqdge in forum Wireless Networks
    Replies: 8
    Last Post: 5th April 2007, 04:09 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 28th September 2006, 09:52 PM
  5. POE Power over Ethernet for wireless
    By u8dmtm in forum Wireless Networks
    Replies: 15
    Last Post: 7th May 2006, 03:19 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •