+ Post New Thread
Results 1 to 8 of 8
O/S Deployment Thread, MDT not booting to x86 Lite Touch in Technical; Hi, I have MDT 2010 installed on a server 2008 alongside WDS . I used to be able to boot ...
  1. #1
    nm_media's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    10
    Thank Post
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    MDT not booting to x86 Lite Touch

    Hi, I have MDT 2010 installed on a server 2008 alongside WDS. I used to be able to boot to x86 Lite Touch on a client and then select the Install OS task sequence. However now when I boot into the x86 Lite Touch image all I get is the 'Vista like' progress bar on a black screen and does not boot into the logon screen, etc. I can boot into the x64 Lite Touch image but there are no task sequences set up x64 OS's.

    I am using a client which I have been able to deploy XP and 7 Pro x86 to before using MDT on the same server. But now all of a sudden it won't? When I boot into x86 it just hangs at the 'Vista' progress bar. I have checked that the DeploymentShare$ folder has the appropriate permissions and even deleted it and created a new one from scratch in MDT workbench.

    Any help is appreciated!
    Thanks!!!

  2. #2

    plexer's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Norfolk
    Posts
    13,616
    Thank Post
    648
    Thanked 1,618 Times in 1,448 Posts
    Rep Power
    421
    Have you added any new drivers lately?

    Ben

  3. #3
    nm_media's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    10
    Thank Post
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I have updated the Out-Of-Box drivers in MDT yes. Then refreshed the boot images to import into WDS.

  4. #4

    plexer's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Norfolk
    Posts
    13,616
    Thank Post
    648
    Thanked 1,618 Times in 1,448 Posts
    Rep Power
    421
    OK, in your boot images driver selection only tick network drivers and regenerate.

    Ben

  5. #5
    nm_media's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    10
    Thank Post
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I'm pretty sure I checked that yesterday but will try again next time in the school. Thanks for the reply!

  6. #6

    plexer's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Norfolk
    Posts
    13,616
    Thank Post
    648
    Thanked 1,618 Times in 1,448 Posts
    Rep Power
    421
    I have all network and all mass storage enabled for my boot images.

    I once found with my x64 image that after I had added a load of additional drivers and reenerated the images it didn't boot.

    Ben

  7. #7
    nm_media's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    10
    Thank Post
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    How do you just specify certain types of driver files?

  8. #8

    plexer's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Norfolk
    Posts
    13,616
    Thank Post
    648
    Thanked 1,618 Times in 1,448 Posts
    Rep Power
    421
    Right click on the deployment share, properties, windows pe x86 components.

    Ben

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. [Fog] tftp trouble - not booting to FOG menu
    By JJonas in forum O/S Deployment
    Replies: 9
    Last Post: 5th September 2012, 10:17 AM
  2. [MDT] Sort of Urgent - MDT not injecting drivers
    By ihaveaproblem in forum O/S Deployment
    Replies: 4
    Last Post: 25th July 2012, 05:03 PM
  3. Fujitsu Desktop not booting to LAN with PXE2.1
    By DAckroyd in forum Hardware
    Replies: 1
    Last Post: 6th April 2009, 03:03 PM
  4. Mac Not booting to netrestore
    By techie08 in forum O/S Deployment
    Replies: 5
    Last Post: 10th October 2008, 01:51 PM
  5. Some of GP not applied to one PC
    By Pear in forum Windows
    Replies: 8
    Last Post: 16th December 2005, 02:14 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •