+ Post New Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
O/S Deployment Thread, SCCM 2007, PXE Client Reboots In WinPE in Technical; Well, tomorrow I'll do it and let you know the result....
  1. #16

    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Russia
    Posts
    11
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Well, tomorrow I'll do it and let you know the result.

  2. #17

    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Russia
    Posts
    11
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Today, reinstalled:
    - IIS 6.0;
    - WDS;
    - SCCM 2007 SP-1.
    Error "No MP certificates" disappeared. Now there is another error.
    With SMS Trace, i opened file = smsts.log and show me (on screenshot):
    3.JPG
    The logs were more entries.

    bart21 >>
    I did as you asked. And result:
    My server name: server2003;
    http://server2003/sms_mp/.sms_aut?mplist
    Show me:
    1.JPG
    http://server2003/sms_mp/.sms_aut?mpcert

    Show me:
    2.JPG
    I think that the outcome is close... thanx
    Last edited by artnout570; 22nd November 2012 at 05:51 PM.

  3. #18

    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Russia
    Posts
    11
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    .sms_aut?mpcert (i download screenshot, and forum no show)

SHARE:
+ Post New Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. View all classification of Microsoft Updates in SCCM 2007
    By FN-GM in forum Enterprise Software
    Replies: 0
    Last Post: 22nd May 2012, 01:59 PM
  2. [SCCM 2007] Advertisments not being picked up by clients in SCCM 2007
    By flyinghaggis in forum O/S Deployment
    Replies: 10
    Last Post: 13th April 2012, 03:48 PM
  3. Replies: 6
    Last Post: 29th November 2011, 04:56 PM
  4. [SCCM 2007] deploying Forefront Client Security Using SCCM 2007 during build process
    By ful56_uk in forum O/S Deployment
    Replies: 2
    Last Post: 26th July 2011, 10:28 PM
  5. [SCCM 2007] SCCM 2007, PXE and OSD
    By adamf in forum O/S Deployment
    Replies: 5
    Last Post: 21st February 2011, 02:48 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •