Hi

Having configured IE 9 in windows 7 SP1 in the Audit mode, I noticed that, when I pass in the OOBE mode with the sysprep /generalize /oobe /reboot command saving the Unattend.xml file

Code:
t<?xml version='1.0' encoding='utf-8'?>
<unattend xmlns="urn:schemas-microsoft-com:unattend">
    <settings pass="specialize">
        <component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="Error" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
            <CopyProfile>true</CopyProfile>
        </component>
        <component name="Microsoft-Windows-IE-InternetExplorer" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="Error" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
            <DisableFirstRunWizard>true</DisableFirstRunWizard>
        </component>
    </settings>
    <settings pass="generalize">
        <component name="Microsoft-Windows-Security-Licensing-SLC" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="Error" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
            <SkipRearm>1</SkipRearm>
        </component>
       <component name="Microsoft-Windows-PnpSysprep" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS">
          <PersistAllDeviceInstalls>true</PersistAllDeviceInstalls>
       </component>
    </settings>
</unattend>
in the %WINDIR%\Panther directory, in the Advanced tab of the "Internet Options" windows



the "Some settings are managed by the system administrator" message is displayed. How come?

Thanks

Bye