+ Post New Thread
Results 1 to 2 of 2
O/S Deployment Thread, SCCM 2007 USMT: 2 Software Packages Not Installing in Technical; ...
  1. #1

    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    2
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    SCCM 2007 USMT: 2 Software Packages Not Installing

    Here's a weird one, and as is often true of IT in the real world, a work-around will serve (as opposed to an actual fix). The issue: running a hard-link USMT task sequence, 2 out 16 of software packages do not install.
    What Iíve done is duplicated a tried-and-true task sequence, and added in the capture and restore USMT tasks. The user files and settings migrate fine, but Java and the Cisco VPN client do not (and they install fine from the original task sequence). Searching the ccmexec.log for the package number for each program turns up nothing.
    Iíve moved the restore USMT task to after the Setup Windows and ConfigMgr task and before Install Software, to the end of the TS, and also to the end of the majority of software installation, but just before Java and Cisco installations.
    The result is consistent: the user files and settings migrate fine, but Java and Cisco do not install, not is there a mention of either package in the ccmexec.log.
    This is using ConfigMgr 2007 SP2 R3.
    Comments? Suggestions? Work-arounds?

  2. #2

    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    2
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I am experiencing this very same issue. Has anyone come upon a solution?

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Replies: 29
    Last Post: 5th September 2011, 08:06 PM
  2. sccm 2007 r2 not seeing AD!
    By irsprint84 in forum Windows Server 2008 R2
    Replies: 2
    Last Post: 31st January 2011, 12:59 PM
  3. Managed software will not install
    By smithk2306 in forum Windows
    Replies: 20
    Last Post: 26th November 2009, 01:30 PM
  4. Replies: 10
    Last Post: 1st July 2009, 08:58 PM
  5. GPO not installing software
    By Admiral208 in forum Windows Server 2000/2003
    Replies: 9
    Last Post: 15th May 2009, 12:31 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •