+ Post New Thread
Results 1 to 7 of 7
*nix Thread, Open SUSE 11.4 repositories failing checksum in Technical; When I do a zypper to install or update my packages and or OS I get a digest verification error. ...
  1. #1

    CHR1S's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Birmingham
    Posts
    4,505
    Thank Post
    1,585
    Thanked 486 Times in 304 Posts
    Rep Power
    217

    Open SUSE 11.4 repositories failing checksum

    When I do a zypper to install or update my packages and or OS I get a digest verification error.

    Downloaded files have the wrong checksum also.

    The repos are all official, im a bit stumped!

    Can anyone help please as linux isnt my first choice for OS

  2. #2

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Dover
    Posts
    11
    Thank Post
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    10
    Hi Chris,
    Are you using a campus internet connection e.g. Eduroam? I had this problem, I switch to an unfiltered ADSL connection and repo updated OK.

    Cheers,

    Nathan.

  3. Thanks to nathanfriend from:

    CHR1S (3rd November 2011)

  4. #3

    CHR1S's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Birmingham
    Posts
    4,505
    Thank Post
    1,585
    Thanked 486 Times in 304 Posts
    Rep Power
    217
    Ye its a filtered school internet connection. Unfortunately I dont have the luxury of unfiltered access here.

  5. #4

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Dover
    Posts
    11
    Thank Post
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    10
    Here's the post when I had this problem, something to try. YaST2 Wrong Digest

    But I suspect your internet connection is the problem.

  6. Thanks to nathanfriend from:

    CHR1S (3rd November 2011)

  7. #5

    CHR1S's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Birmingham
    Posts
    4,505
    Thank Post
    1,585
    Thanked 486 Times in 304 Posts
    Rep Power
    217
    Will work through those steps thanks Nathan. Ill update here if my issue persists.

  8. #6

    CHR1S's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Birmingham
    Posts
    4,505
    Thank Post
    1,585
    Thanked 486 Times in 304 Posts
    Rep Power
    217
    Had the repos added to a whitelist by BGFL and its now working perfectly

    Thanks for your help

  9. #7

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Dover
    Posts
    11
    Thank Post
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    10
    Nice one.

  10. Thanks to nathanfriend from:

    CHR1S (4th November 2011)

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Add CIFS ISO storage repository fails
    By cookie_monster in forum Thin Client and Virtual Machines
    Replies: 0
    Last Post: 1st July 2009, 12:53 PM
  2. Suse 11 - arrghh!
    By GoldenWonder in forum *nix
    Replies: 4
    Last Post: 20th April 2009, 08:24 PM
  3. THIN CLIENT HP5735 turns off sometimes with open suse
    By garciala in forum Thin Client and Virtual Machines
    Replies: 8
    Last Post: 11th February 2009, 02:48 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 31st August 2008, 03:07 PM
  5. Dell Open Manage System Administrator - fails
    By wellscs in forum Windows
    Replies: 2
    Last Post: 6th May 2008, 08:41 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •