+ Post New Thread
Results 1 to 6 of 6
*nix Thread, Virtual Box and linux in Technical; I have a 2 laptops, both with Virtual Box installed, i installed OpenSuse 11.1 and OpenSolaris 2009.06 on one and ...
  1. #1
    andy_nic's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Peterborough
    Posts
    445
    Thank Post
    31
    Thanked 39 Times in 33 Posts
    Rep Power
    19

    Virtual Box and linux

    I have a 2 laptops, both with Virtual Box installed, i installed OpenSuse 11.1 and OpenSolaris 2009.06 on one and it works fine installs then boots in to the GUI. same install on the other laptop and i just Command line login for Solaris. and a black screen or cmd line login for Suse. any ideas?

  2. #2
    TwoZeroAlpha's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Colchester, Essex
    Posts
    476
    Thank Post
    70
    Thanked 69 Times in 55 Posts
    Rep Power
    36
    both laptops same spec and OS software load? Same version of virtual box?

    Is it a case of not having a working X install on the borked ones?

  3. #3

    Join Date
    May 2006
    Location
    West Bromwich
    Posts
    2,192
    Thank Post
    300
    Thanked 215 Times in 185 Posts
    Rep Power
    57
    Can you not just copy the working VMs onto the other machine? or are you saying that you did this and now they aren't working on this machine?

  4. #4
    andy_nic's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Peterborough
    Posts
    445
    Thank Post
    31
    Thanked 39 Times in 33 Posts
    Rep Power
    19
    they are not the same spec. how ever it did use to work fine on the laptop in question.

  5. #5
    apaton's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Kings Norton
    Posts
    283
    Thank Post
    54
    Thanked 106 Times in 87 Posts
    Rep Power
    36
    Quote Originally Posted by andy_nic View Post
    I have a 2 laptops, both with Virtual Box installed, i installed OpenSuse 11.1 and OpenSolaris 2009.06 on one and it works fine installs then boots in to the GUI. same install on the other laptop and i just Command line login for Solaris. and a black screen or cmd line login for Suse. any ideas?

    Any errors in the logs/messages files. ?

    In OpenSolaris - see which services have failed to start and why
    $ svcs -xv

  6. #6
    p858snake's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Queensland
    Posts
    1,490
    Thank Post
    37
    Thanked 175 Times in 151 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    51
    That SUSE one happens for me sometimes, try opening it and then expanding to full screen then doing nothing (sometimes you need to do it a second time) and waiting for it to load up.



SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Virtual Server Box
    By Starkiller in forum Hardware
    Replies: 14
    Last Post: 15th December 2008, 10:33 PM
  2. Virtual Box On Eee
    By My220x in forum *nix
    Replies: 1
    Last Post: 27th October 2008, 08:58 PM
  3. Virtual box multi user
    By RabbieBurns in forum Windows
    Replies: 6
    Last Post: 27th October 2008, 03:31 PM
  4. Virtual Box vs. VMWare WKS?
    By PiqueABoo in forum Thin Client and Virtual Machines
    Replies: 5
    Last Post: 19th May 2008, 06:38 PM
  5. LTSP, Terminal Services and Virtual Box
    By wesleyw in forum *nix
    Replies: 7
    Last Post: 22nd January 2008, 04:14 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •