+ Post New Thread
Results 1 to 4 of 4
*nix Thread, School Guardian logon issues in Technical; Over the christmas break i thought i would spend time updating all our server to Server 2003 R2 and updating ...
  1. #1

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Devon
    Posts
    1,042
    Thank Post
    226
    Thanked 63 Times in 56 Posts
    Rep Power
    30

    School Guardian logon issues

    Over the christmas break i thought i would spend time updating all our server to Server 2003 R2 and updating all there other bits of software.

    All went fine, apart from a problem with Ranger messing up groups which isn't fixed yet. But we are now getting a problem with our school guardian server which we weren't getting before.

    When a user logs on sometimes they are being asked to put in their details to access the net were as before they were not. Also the user log looks really odd on school guardian, see below, and all new users on windows are being authed. I have checkd the status of the auth service and it's ok on all options.

    Just wanted to see if anyone else has had this problem or knows why before i contact their support.

    Time User Group Source IP
    2008.01.14 10:43:14 shebbear%5cjwelby - 192.168.100.225
    2008.01.14 10:42:46 jwelby Staff -
    2008.01.14 10:42:32 patrick-wong%5cpwong01 - 192.168.100.109
    2008.01.14 10:42:26 your-38ec157032%5cbchan02 - 192.168.100.97
    2008.01.14 10:42:26 bchan02 Form 6 -
    2008.01.14 10:42:26 pwong01 Form 6 -
    2008.01.14 10:42:11 it-admin%5cdave - 192.168.100.25
    2008.01.14 10:42:09 lburwood Staff -
    2008.01.14 10:42:09 shebbear%5clburwood - 192.168.100.106
    2008.01.14 10:42:08 shebbear%5cthyland06 - 192.168.100.218
    2008.01.14 10:42:08 thyland06 Form 2 -
    2008.01.14 10:42:06 ict-laptop%5cpthomas - 192.168.100.104
    2008.01.14 10:41:58 rcheng01%5crcheng01 - 192.168.100.72

  2. #2


    tom_newton's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Leeds
    Posts
    4,475
    Thank Post
    866
    Thanked 849 Times in 671 Posts
    Rep Power
    196
    No idea i'm afraid Dave. Give our support lads a tinkle and see where they get

  3. #3

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Devon
    Posts
    1,042
    Thank Post
    226
    Thanked 63 Times in 56 Posts
    Rep Power
    30
    Not sure whether it was the update to SG or the mass restart of servers but it's solved it's self lol.

  4. #4


    tom_newton's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Leeds
    Posts
    4,475
    Thank Post
    866
    Thanked 849 Times in 671 Posts
    Rep Power
    196
    Glad to hear it is all behaving - not heard of any auth updates in the latest patches, but you never know

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Replies: 16
    Last Post: 17th December 2007, 08:50 AM
  2. Future support issues in new build at school
    By macster in forum Network and Classroom Management
    Replies: 9
    Last Post: 21st November 2007, 11:10 PM
  3. adding a school logo to win xp logon screen
    By goodhead in forum Windows
    Replies: 12
    Last Post: 13th October 2007, 09:55 PM
  4. Replies: 7
    Last Post: 30th November 2006, 06:57 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •