+ Post New Thread
Results 1 to 8 of 8
*nix Thread, Broke FOG with my own stupidity!! in Technical; I have managed to delete the /images/dev folder on my FOG install. Now I can't upload an image. I have ...
  1. #1
    denon101's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Stuck in the server room......
    Posts
    395
    Thank Post
    54
    Thanked 37 Times in 35 Posts
    Rep Power
    21

    Broke FOG with my own stupidity!!

    I have managed to delete the /images/dev folder on my FOG install. Now I can't upload an image. I have probably broken downloading too.

    Anyone have any ideas?

    before I start new install. HELLLLLPPP!!!

  2. #2

    dhicks's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Knightsbridge
    Posts
    5,622
    Thank Post
    1,240
    Thanked 777 Times in 674 Posts
    Rep Power
    235
    Quote Originally Posted by denon101 View Post
    Anyone have any ideas?
    Recreate the folder? Just log on to your FOG server and do "mkdir /images/dev".

  3. #3
    denon101's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Stuck in the server room......
    Posts
    395
    Thank Post
    54
    Thanked 37 Times in 35 Posts
    Rep Power
    21
    Tried that... think its a permissions issue now.

  4. #4
    mdench's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Billingshurst
    Posts
    776
    Thank Post
    36
    Thanked 102 Times in 92 Posts
    Rep Power
    38
    should be able to do it as root user

  5. #5
    jmcdermott's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Cornwall
    Posts
    171
    Thank Post
    16
    Thanked 42 Times in 34 Posts
    Rep Power
    21
    Quote Originally Posted by denon101 View Post
    Tried that... think its a permissions issue now.
    Try
    Sudo mkdir /images/dev
    sudo chmod 777 /images/dev -R
    Last edited by jmcdermott; 18th January 2013 at 07:34 PM.

  6. Thanks to jmcdermott from:

    denon101 (21st January 2013)

  7. #6
    morganw's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Cambridge
    Posts
    816
    Thank Post
    46
    Thanked 132 Times in 126 Posts
    Rep Power
    39
    I believe you will also need the file that FOG uses to look for a valid NFS mount

    Code:
    touch /images/dev/.mntcheck

  8. Thanks to morganw from:

    denon101 (21st January 2013)

  9. #7
    denon101's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Stuck in the server room......
    Posts
    395
    Thank Post
    54
    Thanked 37 Times in 35 Posts
    Rep Power
    21
    Tried both those suggestions and it seems to work. No errors from inputting the code. So I will try to create a image and upload it on monday.

    Will let you guys know what happens.

    Thanks

  10. #8
    denon101's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Stuck in the server room......
    Posts
    395
    Thank Post
    54
    Thanked 37 Times in 35 Posts
    Rep Power
    21
    Thanks guys,

    with your help it has been fixed!!

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 29th July 2007, 09:38 PM
  2. I need to write my own job spec anyone have one i can mod?
    By Mr_T in forum Educational IT Jobs
    Replies: 7
    Last Post: 21st May 2007, 08:10 PM
  3. What should I do with my new servers?
    By sidewinder in forum Wireless Networks
    Replies: 12
    Last Post: 21st November 2006, 10:35 PM
  4. Sync copies with my briefcase
    By timbo343 in forum Windows
    Replies: 2
    Last Post: 4th October 2006, 09:34 AM
  5. Replies: 5
    Last Post: 7th February 2006, 03:02 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •