+ Post New Thread
Results 1 to 10 of 10
*nix Thread, Adito on Ubuntu 12.04 in Technical; In the process of setting up Adito in replacement of SSL explorer as the server is dying... Managed to get ...
  1. #1
    mdench's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Billingshurst
    Posts
    808
    Thank Post
    40
    Thanked 104 Times in 94 Posts
    Rep Power
    39

    Adito on Ubuntu 12.04

    In the process of setting up Adito in replacement of SSL explorer as the server is dying...

    Managed to get it installed and can login, set up applications etc. But if i try to connect to an RDP session or anything else the agent downloads and then errors with a message of "the adito agent failed connect". Any body have any idea why this is happening?

    Cheers

  2. #2
    mdench's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Billingshurst
    Posts
    808
    Thank Post
    40
    Thanked 104 Times in 94 Posts
    Rep Power
    39
    Any body??

  3. #3

    glennda's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Sussex
    Posts
    7,821
    Thank Post
    272
    Thanked 1,140 Times in 1,036 Posts
    Rep Power
    350
    I thin it creates a log in the user profile on the local machine? sslexplorers is called .sslexplorer.

    And are you trying to rdp from internal as it never worked properly that way

  4. #4
    mdench's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Billingshurst
    Posts
    808
    Thank Post
    40
    Thanked 104 Times in 94 Posts
    Rep Power
    39
    was trying to set it up from home last night

  5. #5

    glennda's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Sussex
    Posts
    7,821
    Thank Post
    272
    Thanked 1,140 Times in 1,036 Posts
    Rep Power
    350
    Quote Originally Posted by mdench View Post
    was trying to set it up from home last night
    check through those logs. Also are you putting it through the rev proxy?

  6. #6
    mdench's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Billingshurst
    Posts
    808
    Thank Post
    40
    Thanked 104 Times in 94 Posts
    Rep Power
    39
    As far as i can work out its set up the same as SSL explorer. Marty sorted out the networking side of it etc

  7. #7

    glennda's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Sussex
    Posts
    7,821
    Thank Post
    272
    Thanked 1,140 Times in 1,036 Posts
    Rep Power
    350
    Quote Originally Posted by mdench View Post
    As far as i can work out its set up the same as SSL explorer. Marty sorted out the networking side of it etc
    make sure hes not setup it on the reverse proxy as that failed when i tried to setup last time. It was a pita to install last time but if you want fb me tonight and i'll have a look at it for you.

  8. #8
    mdench's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Billingshurst
    Posts
    808
    Thank Post
    40
    Thanked 104 Times in 94 Posts
    Rep Power
    39
    (Y) cool might do as Jane is dying

  9. #9

    glennda's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Sussex
    Posts
    7,821
    Thank Post
    272
    Thanked 1,140 Times in 1,036 Posts
    Rep Power
    350
    Quote Originally Posted by mdench View Post
    (Y) cool might do as Jane is dying
    install the vmware converter on it and take a copy - KVM will boot the VMDK. You've always then got it as fallback

    VMware vCenter Converter, Convert Physical Machines to Virtual Machines

    Its free. I've set it up a few times and its rather fidderly with the underlying permissions.

  10. #10

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    1
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I'm also having the same issue on 12.04 ... Clean install. Another issue that is more concerning is now I cannot login even with the superuser . I restarted the ant service but still no luck. I check the logs

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. [Ubuntu] Ubuntu 12.04 407 Proxy
    By JJonas in forum *nix
    Replies: 1
    Last Post: 19th October 2012, 02:46 PM
  2. [Ubuntu] Ubuntu 12.04 LTS (Precise Pangolin) Released
    By Arthur in forum *nix
    Replies: 18
    Last Post: 10th May 2012, 09:29 PM
  3. [Fog] Fog on ubuntu 10.04 issues installing cannot check apache.
    By microtest in forum O/S Deployment
    Replies: 2
    Last Post: 3rd August 2010, 09:20 AM
  4. [Fog] Fog v0.27 installation problem on Ubuntu 9.04 server
    By coolgeekone in forum O/S Deployment
    Replies: 3
    Last Post: 18th December 2009, 08:44 AM
  5. Dansguardian 2.10 on Ubuntu 8.04
    By ianniow in forum *nix
    Replies: 3
    Last Post: 3rd June 2009, 11:46 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •