+ Post New Thread
Results 1 to 4 of 4
Network and Classroom Management Thread, AB Tutor v6 - Tutor Install Issue in Technical; Hi All Been a while since I actually put a question in...but here we go.. AB Tutor v6. Got the ...
  1. #1
    TheScarfedOne's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Plymouth, Devon
    Posts
    1,074
    Thank Post
    520
    Thanked 146 Times in 132 Posts
    Blog Entries
    78
    Rep Power
    78

    AB Tutor v6 - Tutor Install Issue

    Hi All

    Been a while since I actually put a question in...but here we go..

    AB Tutor v6. Got the Client installed fine by using the HTA MSI Editor as per their website, and pushed out by SCCM. Doing the same with the Tutor bit - but getting the following error...

    Product: AB Tutor Control v6 -- Error 4121. Invalid Firewall process image path, or file not found: .

    Machines are Window 7 Ent SP1. Nothing special about them really. Vanilla Setup.

    Stuart

  2. #2
    ricki's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    uk
    Posts
    1,466
    Thank Post
    20
    Thanked 164 Times in 157 Posts
    Rep Power
    51
    Hi

    I have had no issues. We downloaded the software and the mst creator. We ran the mst creator and put in our settings and this then created a client.msi which just works. We depoy it through gpo.

    Richard

  3. #3

    AngryTechnician's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    3,724
    Thank Post
    696
    Thanked 1,206 Times in 759 Posts
    Rep Power
    393
    I have never seen that Windows Installer error before. Also had no problems installing ABTutor 6 here. Do you get the same error when installing manually using the same transforms?

  4. #4
    TheScarfedOne's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Plymouth, Devon
    Posts
    1,074
    Thank Post
    520
    Thanked 146 Times in 132 Posts
    Blog Entries
    78
    Rep Power
    78
    This version doesnt use transforms - the tool on their website faffs with the MSI, creating a new one with the appropriate edits in it AFAIK.

    Its a very odd error - Ive sent it over to support as well. The only thing I can think is that the Client is already on these machines - but even then, the error doesnt make sense.

    Ive also tried the -qn direct switch on the MSI via script. Same thing. Its as if there is something wrong with the editted MSI. I cant see what tho.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. AB Tutor easy to defeat ... just uninstall
    By maxymaxy in forum Network and Classroom Management
    Replies: 39
    Last Post: 13th February 2014, 11:14 AM
  2. AB Tutor bugs?
    By ChrisH in forum Educational Software
    Replies: 6
    Last Post: 6th June 2008, 09:43 AM
  3. AB Tutor Control Version 5 Out Now.
    By mrforgetful in forum Network and Classroom Management
    Replies: 0
    Last Post: 24th September 2007, 09:03 AM
  4. AB Tutor Client Install
    By mseaney in forum Learning Network Manager
    Replies: 20
    Last Post: 5th April 2007, 09:14 AM
  5. AB Tutor setting
    By eastlondon in forum Windows
    Replies: 0
    Last Post: 29th September 2006, 11:46 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •