+ Post New Thread
Results 1 to 4 of 4
Network and Classroom Management Thread, impero wont pick up computers in Technical; Afternoon all. we just imaged an I.T room and i missed out impero. I just tired to deply it self ...
  1. #1
    newpersn's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Gloucestershire
    Posts
    1,186
    Thank Post
    272
    Thanked 110 Times in 83 Posts
    Rep Power
    76

    impero wont pick up computers

    Afternoon all. we just imaged an I.T room and i missed out impero. I just tired to deply it self round the room and it says its installed but doesnt show it in the console. (it shows the old names)

    Is there something silly that im missing out???

    Cheers.

  2. #2

    russdev's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Leicestershire
    Posts
    6,918
    Thank Post
    708
    Thanked 550 Times in 365 Posts
    Blog Entries
    3
    Rep Power
    204
    Sorry missed this yesterday. Sounds like got vlans running. If make sure got a dns entry called Impero_server and point that towards your Impero servers then the clients will start to appear. If still running into problems let me know and I will remote in etc.

    Russell

  3. #3
    newpersn's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Gloucestershire
    Posts
    1,186
    Thank Post
    272
    Thanked 110 Times in 83 Posts
    Rep Power
    76
    But the funny thing is that it picked up the other it room thats on the same vlan and the other 2 computers that didnt get imaged. but not the others. We got just the one server for impereo. Will check or create the dns for it monday morning.

    Will speak to the NM as im the only the techy!


    Thanks for the reply

  4. #4

    russdev's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Leicestershire
    Posts
    6,918
    Thank Post
    708
    Thanked 550 Times in 365 Posts
    Blog Entries
    3
    Rep Power
    204
    Quote Originally Posted by newpersn View Post
    But the funny thing is that it picked up the other it room thats on the same vlan and the other 2 computers that didnt get imaged. but not the others. We got just the one server for impereo. Will check or create the dns for it monday morning.

    Will speak to the NM as im the only the techy!


    Thanks for the reply
    It Will do. The others will have IP of the Impero server stored as been running before etc.

    DNS entry will sort it as clients are set to look for that along with few other methods if it can't find a valid Impero server.

    As said just give us a buzz or pm me details and I will call you to save your phone bill.

    Russell

  5. Thanks to russdev from:

    newpersn (12th September 2011)

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Setting up computers for Exam use
    By sbutterworthtj in forum How do you do....it?
    Replies: 5
    Last Post: 7th January 2009, 03:03 PM
  2. hp server wont pick up drives
    By MK-2 in forum Windows
    Replies: 8
    Last Post: 9th June 2008, 10:38 AM
  3. PC's randomly pick up wrong proxy address
    By wellscs in forum Windows
    Replies: 3
    Last Post: 22nd May 2008, 07:46 PM
  4. Epson EMP - 74 Fails to pick up PC
    By speckytecky in forum Hardware
    Replies: 1
    Last Post: 17th September 2007, 12:54 PM
  5. Getting FC4 file server to pick up new users
    By philjones2000 in forum *nix
    Replies: 1
    Last Post: 16th February 2007, 11:49 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •