+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
Network and Classroom Management Thread, iTALC 1.0.11 install problems in Technical; Hi all I'm having problems installing iTALC 1.0.11 using a startup script. It doesn't error out or anything, it just ...
  1. #1

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    221
    Thank Post
    34
    Thanked 39 Times in 35 Posts
    Rep Power
    16

    iTALC 1.0.11 install problems

    Hi all

    I'm having problems installing iTALC 1.0.11 using a startup script. It doesn't error out or anything, it just doesn't install it. It doesn't install it when I manually execute the batch file either. The command is

    \\UNC\setup.exe \\UNC\installsettings.xml

    I was able to install it this way with 1.0.9, skipped 1.0.10 due to the mouse freeze bug.

    Anyone any ideas? Or another way to automate the install?

  2. #2

    DaveP's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Can't talk now: The mother-ship is calling!
    Posts
    8,773
    Thank Post
    351
    Thanked 1,274 Times in 870 Posts
    Blog Entries
    4
    Rep Power
    1126
    I plan to deploy iTalc 1.0.11 using an MSI. Is this an option for you?

  3. Thanks to DaveP from:

    skell (7th October 2010)

  4. #3

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    221
    Thank Post
    34
    Thanked 39 Times in 35 Posts
    Rep Power
    16
    Yeah sure, I can deploy the MSI through the Active Directory. However I seem to have found an easier way to do it. adding the /S switch to the of the exe package installs iTALC silently, and then importing the correct REG files should point it at the correct key locations.

    The batchfile ends up looking something like

    \\UNC-PATH\italcsetup.exe /S
    REGEDIT /S \\UNC-PATH\ITALCREG.reg
    Last edited by skell; 7th October 2010 at 02:12 PM. Reason: Additional information

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. ITALC problems
    By silver in forum Network and Classroom Management
    Replies: 37
    Last Post: 26th July 2011, 11:58 PM
  2. Problems with Install
    By FatBoy in forum EduGeek Shutdownertron
    Replies: 12
    Last Post: 20th February 2009, 10:21 AM
  3. How do I un-install iTALC!?
    By dark_nite159 in forum Network and Classroom Management
    Replies: 7
    Last Post: 25th September 2008, 12:37 PM
  4. Zimbra Install Problems
    By clarky2k3 in forum *nix
    Replies: 1
    Last Post: 4th July 2008, 03:34 PM
  5. iTALC & LANView Problems
    By kennylang74 in forum Network and Classroom Management
    Replies: 1
    Last Post: 27th July 2007, 02:57 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •