+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
Network and Classroom Management Thread, Netsupport 10.5 Remote Deploy Problem in Technical; Hi Guys, I am trying to deploy net support via the remote console and I keep getting this error in ...
  1. #1

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Luton
    Posts
    1
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Question Netsupport 10.5 Remote Deploy Problem

    Hi Guys,

    I am trying to deploy net support via the remote console and I keep getting this error in the log -

    Tue Mar 02 12:21:56 **-******-05338 - Checking Client Version
    Tue Mar 02 12:21:56 Checking **-******-05338 Client version . . .
    Tue Mar 02 12:21:57 None detected
    Tue Mar 02 12:21:57 **-******-05338 - Retrieving platform information
    Tue Mar 02 12:21:57 Retrieving platform information for **-******-05338
    Tue Mar 02 12:21:57 **-******-05338 running Windows XP
    Tue Mar 02 12:21:57 Copying NetSupport School to **-*******-05338 :
    Tue Mar 02 12:21:57
    Tue Mar 02 12:21:57 **-******-***** - Copying NetSupport School files to machine
    Tue Mar 02 12:22:00
    Tue Mar 02 12:22:01 Installation started on **-*******-05338
    Tue Mar 02 12:22:01
    Tue Mar 02 12:22:01
    Tue Mar 02 12:22:01 NetSupport School sent to 1 machines
    Tue Mar 02 12:22:03 **-*****-05338 - Error installing NetSupport School [The directory name is invalid.

    Does anyone have any ideas?

    Paul

  2. #2
    EvLPhenom's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Sutton Colfield
    Posts
    428
    Thank Post
    21
    Thanked 39 Times in 34 Posts
    Rep Power
    23
    Where are your installation files stored, i know you can change where it pulls the data from, i had a couple of issues when i tried to install across the network and i found the files where on the local machine.

    I moved them to a network share and then redeployed having changed the install source and it worked fine.

    hope this helps

  3. #3

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Peterborough, UK
    Posts
    130
    Thank Post
    0
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Rep Power
    16
    Paul,

    I think the "The directory name is invalid" error is from the system, is the destination a valid folder name on Windows (ie no invalid characters etc)?

    Rob

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Remote desktop, deploy settings via active directory?
    By Darryl_Wilcox in forum Windows Server 2008
    Replies: 0
    Last Post: 11th February 2010, 11:08 AM
  2. Netsupport school - activation problem
    By Halfmad in forum Network and Classroom Management
    Replies: 36
    Last Post: 20th October 2009, 11:38 AM
  3. NetSupport Tutor problem.
    By boomam in forum Network and Classroom Management
    Replies: 5
    Last Post: 7th January 2008, 06:32 PM
  4. NetSupport/Ranger Remote Control Connections
    By snrweb in forum Network and Classroom Management
    Replies: 2
    Last Post: 18th July 2007, 03:49 PM
  5. Ranger remote controll deploy issue
    By cookie_monster in forum Network and Classroom Management
    Replies: 3
    Last Post: 12th June 2007, 08:23 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •