+ Post New Thread
Results 1 to 5 of 5
Network and Classroom Management Thread, RM Connector (Install issues) in Technical; Anyone had any experience of RM Connector? The thing wont install on a stand alone Eee PC. Keep getting the ...
  1. #1
    gpjt's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Midlands
    Posts
    96
    Thank Post
    4
    Thanked 14 Times in 13 Posts
    Rep Power
    16

    RM Connector (Install issues)

    Anyone had any experience of RM Connector?

    The thing wont install on a stand alone Eee PC. Keep getting the wizard was interupted before Rm protected could be installed, yet it has worked on one other of the Eee PC's!! Done, nothing differently to the one that worked.

    Have 20 to sort and only one will complete, any ideas?

  2. #2

    bossman's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    England
    Posts
    4,035
    Thank Post
    1,262
    Thanked 1,107 Times in 785 Posts
    Rep Power
    338
    I would either image using Ghost or Acronis the EEPc which is working and re-image all the rest from that image.

    You could test one first then the others would be a doddle.

  3. #3

    Join Date
    May 2008
    Location
    Kent
    Posts
    601
    Thank Post
    29
    Thanked 80 Times in 69 Posts
    Rep Power
    30
    Try deleting and recreating the local admin user account and then re run

  4. #4

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    swindon
    Posts
    5
    Thank Post
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    We use this at our college and did the following;

    Built base image

    installed connector

    locked down eeepcs

    imaged using ghost, deployed using ghostcast

    new sid and rename machines via script

    Volia...........

  5. #5

    Sylv3r's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Co. Durham
    Posts
    3,268
    Thank Post
    380
    Thanked 388 Times in 343 Posts
    Rep Power
    150
    Quote Originally Posted by newbie2010 View Post
    We use this at our college and did the following;

    Built base image

    installed connector

    locked down eeepcs

    imaged using ghost, deployed using ghostcast

    new sid and rename machines via script

    Volia...........
    I'd be interested to hear how you locked the eeePC's down and your script to rename and create a new SID as we have the eeePC's and RM Connector to setup in January.



SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Citrix XenApp 5 Farm install issues
    By keogk in forum Thin Client and Virtual Machines
    Replies: 0
    Last Post: 20th October 2009, 09:24 PM
  2. Adobe CS3 install issues (yes, again!)
    By deKay in forum Windows
    Replies: 12
    Last Post: 21st November 2008, 10:55 AM
  3. Install Issues.
    By rob_coles in forum EduGeek Joomla 1.0 Package
    Replies: 6
    Last Post: 2nd April 2008, 09:20 AM
  4. Smart Tech SynchronEyes Silent install issues
    By TimJing in forum Educational Software
    Replies: 2
    Last Post: 1st October 2007, 07:13 PM
  5. Squid issues new install
    By ChrisH in forum *nix
    Replies: 5
    Last Post: 10th November 2005, 04:09 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •