+ Post New Thread
Results 1 to 4 of 4
Network and Classroom Management Thread, CC3 - Network Drives not mapping in Technical; Hi, I have just added an RM Ready workstation on a CC3 network, it has finished building however it is ...
  1. #1
    BSG
    BSG is offline
    BSG's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    England
    Posts
    14
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    CC3 - Network Drives not mapping

    Hi,

    I have just added an RM Ready workstation on a CC3 network, it has finished building however it is not mapping the drives, it says preparing connection when it oads up and has a connection as I can go Start - Run to get to the network, the mapped drives just won't show up.

    When building this workstation it complained that the NETbios was incorrect however I knew it was, I changed it slightly I added a .Internal to it and then it went through but then all of a sudden came up that it stopped responding and needed to close, pressing don't send and then restarted and built fine.

    Any ideas why the drives won't map?

    Thanks.

  2. #2

    Michael's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Birmingham
    Posts
    9,262
    Thank Post
    242
    Thanked 1,568 Times in 1,250 Posts
    Rep Power
    340
    The NetBIOS should be DOMAIN
    The UPN Suffix should be DOMAIN.internal

  3. #3

    Sylv3r's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Co. Durham
    Posts
    3,203
    Thank Post
    372
    Thanked 376 Times in 334 Posts
    Rep Power
    147
    I've not got a clue why it won't map the drives, but I very rarely build direct from a CC3 ready workstation. I always do a full build even on new machines.

  4. #4
    BSG
    BSG is offline
    BSG's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    England
    Posts
    14
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Ok I have it sorted.

    I have been having a few embarrasing D'oh moments the past couple of weeks haha, I was logging in as just Administrator rather than systemadmin...

    The drives are all mapped when logging on with any network account.

    Sorry but thanks for your posts.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Mapping Network Drives
    By Chuckster in forum Scripts
    Replies: 10
    Last Post: 21st August 2008, 04:27 PM
  2. Mapping local drives (not network drives)
    By Pyroman in forum How do you do....it?
    Replies: 4
    Last Post: 11th June 2008, 03:19 PM
  3. Replies: 8
    Last Post: 7th May 2008, 02:00 PM
  4. mapping drives
    By rjsmith in forum *nix
    Replies: 2
    Last Post: 14th November 2007, 05:42 PM
  5. Mapping Network Drives ?
    By mac_shinobi in forum Scripts
    Replies: 9
    Last Post: 8th March 2007, 03:49 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •