+ Post New Thread
Results 1 to 4 of 4
Network and Classroom Management Thread, GP installed XP SP2 in Technical; Hi I am trying to finish a rollout of XP SP2 via GP on our windows 2003 server. The update ...
  1. #1

    CESIL's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Hampshire
    Posts
    1,404
    Thank Post
    109
    Thanked 267 Times in 198 Posts
    Rep Power
    168

    GP installed XP SP2

    Hi

    I am trying to finish a rollout of XP SP2 via GP on our windows 2003 server.

    The update was supplied by the LEA and is deployed via GP.

    Now, most computers have accepted the update fine but a few haven't!

    The install appears to be going fine but when it has finished the system info shows SP1 still installed. The system log shows the update as completing correctly.

    All the desktop systems involved were built from a common image, but a couple of laptops have done the same thing.

    Anybody got any ideas what could be going wrong?

  2. #2

    Domino's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Bromley
    Posts
    4,168
    Thank Post
    217
    Thanked 1,280 Times in 798 Posts
    Blog Entries
    4
    Rep Power
    511
    Service Pack 2?!?!

    I know there's being cautious but isn't that a bit OTT?

    Personally I've never used group policy to do service packs, I totally wimped out and did it bit by bit manually.

    Have you tried seeing if any of the sp2 features work on the problem machines (i think the IE pop-up blocker was part of it?)

  3. #3

    elsiegee40's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Kent
    Posts
    11,193
    Thank Post
    1,806
    Thanked 2,217 Times in 1,635 Posts
    Rep Power
    802
    Like Domino, I rolled this out manually some time ago. It was much more clear what, if anything, was going wrong.

    I can't remember any huge difficulties doing it this way.

    I wuld try installing SP2 manually on at least one of the machines and see if you get anything that might indicate why the GP version hasn't worked.

  4. #4
    somabc's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    London
    Posts
    2,337
    Thank Post
    83
    Thanked 388 Times in 258 Posts
    Rep Power
    111
    shouldn't you be doing SP3 instead, using WSUS?

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 1st October 2008, 04:59 PM
  2. Replies: 8
    Last Post: 10th January 2008, 09:34 AM
  3. Replies: 31
    Last Post: 2nd November 2007, 05:20 PM
  4. ok got irm installed
    By russdev in forum Web Development
    Replies: 0
    Last Post: 6th March 2006, 09:17 AM
  5. vista beta anyone got it installed yet?
    By russdev in forum Windows
    Replies: 16
    Last Post: 15th August 2005, 04:46 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •