+ Post New Thread
Results 1 to 6 of 6
Network and Classroom Management Thread, Ranger Remote not installing in Technical; We are having prolems installing RRC9 on a new suite of PC's.. First we tried to remotedeploy and that failed ...
  1. #1
    Grommit's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Weston-super-Mare
    Posts
    1,335
    Thank Post
    31
    Thanked 54 Times in 31 Posts
    Rep Power
    25

    Ranger Remote not installing

    We are having prolems installing RRC9 on a new suite of PC's..

    First we tried to remotedeploy and that failed then we logged on as domain admin and got the first error.. (picture Ranger 9.1)

    Then we tried to remote deploy again from a server as a domain admin we got errors and it asks for a passwordi (Picture 2 RRC9)

    Then when I try to map to the \\machinename\c$ I get a logon failure... yet the PC is there and working fine.. (Picture 2 RRC9)

    Any Ideas on whats going on ?
    Attached Images Attached Images

  2. #2

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    16,374
    Thank Post
    906
    Thanked 1,811 Times in 1,559 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    468
    I have a little patch that will fix this problem. You copy the client32.ini file from a working machine and run this patch at it will sort the problem. We had the same problem it had something to do with the Intel graphics (netsupport told me this anyway).

    If you PM me your e-mail address and I can send it to you if you like

    Z

    PS: that’s an original domain name

  3. #3

    Andrew_C's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Winchester
    Posts
    3,138
    Thank Post
    65
    Thanked 424 Times in 319 Posts
    Rep Power
    169
    Looks like the error I had yesterday.

    I was deploying from a tutor machine from which I had done so in the past. The old settings had been retained even though I had installed V9 over V7, and these old settings referred to an old location of the "Deploy" package.

    Try selecting the target machines, and check the "properties" is pointing at the correct location.

  4. #4
    Grommit's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Weston-super-Mare
    Posts
    1,335
    Thank Post
    31
    Thanked 54 Times in 31 Posts
    Rep Power
    25
    Quote Originally Posted by FN-Greatermanchester View Post
    I have a little patch that will fix this problem. You copy the client32.ini file from a working machine and run this patch at it will sort the problem. We had the same problem it had something to do with the Intel graphics (netsupport told me this anyway).

    If you PM me your e-mail address and I can send it to you if you like

    Z

    PS: thatís an original domain name
    Is the Zip you sent me a Permission changer ?

  5. #5
    Grommit's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Weston-super-Mare
    Posts
    1,335
    Thank Post
    31
    Thanked 54 Times in 31 Posts
    Rep Power
    25
    Quote Originally Posted by Andrew_C View Post
    Looks like the error I had yesterday.

    I was deploying from a tutor machine from which I had done so in the past. The old settings had been retained even though I had installed V9 over V7, and these old settings referred to an old location of the "Deploy" package.

    Try selecting the target machines, and check the "properties" is pointing at the correct location.

    It keeps saying Access Denied in the Properties of the Remote Deploy ..

  6. #6

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Peterborough, UK
    Posts
    130
    Thank Post
    0
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Rep Power
    17
    Quote Originally Posted by Grommit View Post
    It keeps saying Access Denied in the Properties of the Remote Deploy ..
    I think they are referring to the properties of the deployment package rather than the properties of the machine.

    Try the following:

    - select a machine or domain/workgroup in the list
    - right click, select Deploy->NetSupport/Ranger Package
    - check the settings and/or click Properties button to change them

    The key item is where it is looking for the setup.exe, it will use the license and configuration from that folder for the deploy.

    Rob



SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Ranger remote control, crashing
    By cookie_monster in forum Network and Classroom Management
    Replies: 1
    Last Post: 25th January 2008, 02:57 PM
  2. Ranger remote control, disable help requests
    By cookie_monster in forum Network and Classroom Management
    Replies: 22
    Last Post: 7th December 2007, 05:57 PM
  3. ranger remote control
    By strawberry in forum Network and Classroom Management
    Replies: 5
    Last Post: 26th November 2007, 09:36 AM
  4. Ranger Remote Control Blue Screen
    By Craig_W in forum Network and Classroom Management
    Replies: 4
    Last Post: 29th March 2007, 02:54 PM
  5. Ranger Suite/Remote Control
    By philpayton in forum Network and Classroom Management
    Replies: 14
    Last Post: 8th March 2007, 12:59 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •