+ Post New Thread
Results 1 to 2 of 2
Network and Classroom Management Thread, LAN School: Doesn't Work on Chrome in Technical; I teach engineering in Seattle, to high schoolers. I'm on Windows 7, pretty standard HP desktop computers. LAN School does ...
  1. #1

    Join Date
    Apr 2014
    Location
    Seattle
    Posts
    1
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    LAN School: Doesn't Work on Chrome

    I teach engineering in Seattle, to high schoolers. I'm on Windows 7, pretty standard HP desktop computers. LAN School does a fine job of restricting youtube, etc. for Internet Explorer and Mozilla Firefox. However, for Google Chrome (which my students and I prefer), it doesn't seem to work at all. With Chrome, you can go straight onto youtube, like LAN school never existed.

    Has anyone else had this problem? Or found a solution?

    Thanks.

  2. #2

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Mays Landing
    Posts
    33
    Thank Post
    1
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Rep Power
    12
    What version are you running? We had the issue a few months back with 7.7.3, but it was fixed in 7.7.4 I will test tomorrow and let you know for sure.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 4th May 2010, 01:21 PM
  2. Profiles doesn't work on new installs (50)
    By meastaugh1 in forum MIS Systems
    Replies: 0
    Last Post: 27th November 2008, 08:24 AM
  3. youtube not working on LAN
    By Steven in forum Wireless Networks
    Replies: 0
    Last Post: 5th September 2008, 11:47 PM
  4. RIS Doesn't Work on LNM
    By robinhood in forum Learning Network Manager
    Replies: 4
    Last Post: 17th February 2007, 10:18 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •