+ Post New Thread
Results 1 to 4 of 4
Network and Classroom Management Thread, impero mac problem in Technical; impero worknig fine on PCs - used to work on macs until we re-imaged them and had new setup with ...
  1. #1
    maark's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    leicester
    Posts
    473
    Thank Post
    90
    Thanked 74 Times in 66 Posts
    Rep Power
    38

    impero mac problem

    impero worknig fine on PCs - used to work on macs until we re-imaged them and had new setup with active directory.
    We did manual install on macs with sudo commands and you can view/monitor them in console but no policies apply. It does not register the Internet traffic from safari - on recent history you can see the windows and applications listed including safari but it always show websites as zero even though students have been on several websites.
    Impero remoted in but could not find a solution - they passed it on to mac developer.
    We are running latest version of impero and OSX 10.8.5
    Wondering if anyone else has had the same issue?

  2. #2

    russdev's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Leicestershire
    Posts
    6,930
    Thank Post
    709
    Thanked 552 Times in 367 Posts
    Blog Entries
    3
    Rep Power
    204
    Quote Originally Posted by maark View Post
    impero worknig fine on PCs - used to work on macs until we re-imaged them and had new setup with active directory.
    We did manual install on macs with sudo commands and you can view/monitor them in console but no policies apply. It does not register the Internet traffic from safari - on recent history you can see the windows and applications listed including safari but it always show websites as zero even though students have been on several websites.
    Impero remoted in but could not find a solution - they passed it on to mac developer.
    We are running latest version of impero and OSX 10.8.5
    Wondering if anyone else has had the same issue?
    Are you setting the proxy server centrally or anything like that. Let me know details can get support to take a look.

    Russ

  3. #3
    maark's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    leicester
    Posts
    473
    Thank Post
    90
    Thanked 74 Times in 66 Posts
    Rep Power
    38
    thanks for reply russ - support did remote in but couldn't really find anything. I will check with mac tech to see how smoothwall proxy is applied to mac.

  4. #4
    woody's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Carlisle, Cumbria
    Posts
    617
    Thank Post
    3
    Thanked 17 Times in 15 Posts
    Rep Power
    22
    Quote Originally Posted by maark View Post
    thanks for reply russ - support did remote in but couldn't really find anything. I will check with mac tech to see how smoothwall proxy is applied to mac.
    Hi Mark

    did you ever get anywhere with applying policies on Macs from Impero? We are demoing at the moment and want to get this working.

    Thanks

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Impero & Activinspire problem
    By pbad in forum Network and Classroom Management
    Replies: 8
    Last Post: 18th July 2014, 01:05 PM
  2. Sanyo xacti cg100 Mac problem
    By markman in forum Mac
    Replies: 0
    Last Post: 18th May 2011, 09:15 AM
  3. Replies: 5
    Last Post: 19th April 2010, 12:16 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 14th February 2006, 12:31 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •