+ Post New Thread
Results 1 to 5 of 5
Network and Classroom Management Thread, Moving RMUsers folder - No users in RMManagement Console in Technical; Hello all, Recently we have had to virtualize one of our RM domain controllers due to hardware failures. I did ...
  1. #1
    daneil16's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Norwich
    Posts
    16
    Thank Post
    5
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0

    Moving RMUsers folder - No users in RMManagement Console

    Hello all,

    Recently we have had to virtualize one of our RM domain controllers due to hardware failures. I did this using VMWare converter 5.5, but because of the way RM setup the partitions on the disk I was only able to transfer C: and G: drives. For some reason partition C, D,E,F and H are all active and you can only transfer I active partition using VMWare converter. Long story short I transferred all the RMNetwork, RMUsers, RMDelviery etc on to one partition and copied it. I have changed all the registry values I can find so they all point to the right drive which is now D:

    The problem I am now having is when I open RM Management Console I see the server but when I open it, it does not show me the users folders as the other one does? i.e. Students, Teaching Staff and non teaching Staff it is just blank.
    I am able to browse to the folders via my desktop machine and from other DC. Also not sure if this was there before but the little server icon for the server has a green light on it, where as the other 2 which are still physical have a red light.

    If anyone has any ideas that could help, please help!!!

    Thanks

  2. #2

    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    10
    Thank Post
    0
    Thanked 4 Times in 3 Posts
    Rep Power
    4
    What's under:
    HKLM\Software\Research Machines\Installation\Locations

  3. #3
    daneil16's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Norwich
    Posts
    16
    Thank Post
    5
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Yes I have changed all of these to the new corresponding drive letters. Also searched the registry for other ones as well.

  4. #4

    Join Date
    Sep 2009
    Location
    North West
    Posts
    263
    Thank Post
    27
    Thanked 22 Times in 20 Posts
    Rep Power
    19
    Is this CC3 or CC4?

  5. #5

    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    10
    Thank Post
    0
    Thanked 4 Times in 3 Posts
    Rep Power
    4
    you need to have a look in the system and application event logs and see what it says, also the RM specific logs under:

    RMNetwork\RMManage\LogFiles

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Users home folders not showing in Windows 7
    By tushan in forum Windows Server 2008 R2
    Replies: 6
    Last Post: 21st November 2011, 11:26 AM
  2. Creating new users in AD - Not creating profile folder
    By Svarcy in forum Windows Server 2008
    Replies: 4
    Last Post: 20th September 2011, 12:27 PM
  3. Replies: 3
    Last Post: 7th December 2010, 08:44 AM
  4. Need To Move The Network Documents Folder (Every User Account)
    By pritchardavid in forum Windows Server 2000/2003
    Replies: 10
    Last Post: 11th May 2010, 06:33 PM
  5. move user in AD
    By firefighting in forum Scripts
    Replies: 3
    Last Post: 12th December 2008, 08:26 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •