+ Post New Thread
Results 1 to 4 of 4
Network and Classroom Management Thread, Impero Display Bug in Technical; Hi Was wondering whether anyone has this issue, we are running 4.0.13 (although this has happened in previous versions) What ...
  1. #1

    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    404
    Thank Post
    368
    Thanked 45 Times in 33 Posts
    Rep Power
    13

    Impero Display Bug

    Hi

    Was wondering whether anyone has this issue, we are running 4.0.13 (although this has happened in previous versions)

    What happens (especially when a pop up UAC screen appears) when you click control to operate the shadowed PC the screen disappears whereby you cannot click yes to continue installation or action.

    This also happens when you try to remotely operate Office 2007, where when you click on the orb the drop down menu does not appear, locally on the PC the menus are showing perfectly ok, so we normally need to go to the PC in question to continue the task.

    Any one come across this?

    Thanks as always

  2. Thanks to MrWu from:

    russdev (11th November 2013)

  3. #2
    newpersn's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Gloucestershire
    Posts
    1,199
    Thank Post
    275
    Thanked 110 Times in 83 Posts
    Rep Power
    76
    I use share control.

    Works fine.

  4. 2 Thanks to newpersn:

    MrWu (9th November 2013), russdev (11th November 2013)

  5. #3

    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    404
    Thank Post
    368
    Thanked 45 Times in 33 Posts
    Rep Power
    13
    Ah think I got it...

    Under Settings options chose Capture Transparency

    Then any Overlayed video graphics will be displayed.

  6. Thanks to MrWu from:

    russdev (11th November 2013)

  7. #4

    russdev's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Leicestershire
    Posts
    6,922
    Thank Post
    709
    Thanked 551 Times in 366 Posts
    Blog Entries
    3
    Rep Power
    204
    Sorry missed this one glad got it sorted let me know if need anything.

    Russ

  8. Thanks to russdev from:

    MrWu (14th November 2013)

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Bug/Feature Requests
    By russdev in forum General EduGeek News/Announcements
    Replies: 0
    Last Post: 15th January 2006, 08:59 AM
  2. WMF Bug
    By russdev in forum Windows
    Replies: 27
    Last Post: 12th January 2006, 10:29 AM
  3. Active desktop not displaying fully..........?
    By tosca925 in forum Windows
    Replies: 7
    Last Post: 18th November 2005, 12:09 PM
  4. Replies: 5
    Last Post: 14th November 2005, 12:24 PM
  5. PLASMA DISPLAYS
    By alan-d in forum How do you do....it?
    Replies: 15
    Last Post: 20th September 2005, 11:18 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •