+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
Network and Classroom Management Thread, Viglen Classlink 10 - Printers not mapping to some clients in Technical; Hi All, We've recently gone to CL10 and have now got issues with printers mapping to some clients using the ...
  1. #1

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    70
    Thank Post
    4
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    10

    Viglen Classlink 10 - Printers not mapping to some clients

    Hi All,

    We've recently gone to CL10 and have now got issues with printers mapping to some clients using the add_printers.exe and printers.xml files in the classlink10$ share.
    It's definitely a client issue as if you install windows fresh and update it the printers appear fine.
    Obviously I'm trying to avoid re-imageing the majority of computers around the site and I'm struggling to find a way around it at the moment!

    All clients with the fault are fully patched XPsp3 x86.
    No events are logged in event viewer.

    has anyone come across a similar issue before?

    as it may help (although i cant see it!) i've attached a zip of process monitor logs taken from a client where they're not mapping and one where they are.

    Many thanks
    Attached Files Attached Files

  2. #2
    eddyc's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Bristol
    Posts
    432
    Thank Post
    98
    Thanked 47 Times in 43 Posts
    Rep Power
    21
    Remove all of the printer driverss from the client then cycle the spooler, reboot and log in again.

    I've seen this in a primary I support and it was due to driver issues.

    Thanks

  3. #3

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    70
    Thank Post
    4
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    10
    Cheers - i'll check the registry on the image to see if it has anything stuck in there

    The odd thing is that the printers will apply on other PCs of exactly the same build using exactly the same image...

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Printers not mapping
    By Little-Miss in forum Windows Server 2000/2003
    Replies: 12
    Last Post: 21st February 2012, 02:15 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 14th September 2011, 04:21 PM
  3. Viglen Classlink 10
    By napsburypark in forum Network and Classroom Management
    Replies: 7
    Last Post: 5th April 2010, 02:42 PM
  4. Printers not mapping correctly???
    By actech in forum Windows Server 2000/2003
    Replies: 3
    Last Post: 19th June 2009, 11:57 AM
  5. Some of GP not applied to one PC
    By Pear in forum Windows
    Replies: 8
    Last Post: 16th December 2005, 02:14 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •