+ Post New Thread
Results 1 to 8 of 8
Netbooks, PDA and Phones Thread, RM Slate 100 Drivers in Technical; Hi everyone We've just recieved our first RM Slate 100 and have installed Win7 Pro on it. We're having trouble ...
  1. #1
    jlucas's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Cornwall
    Posts
    125
    Thank Post
    13
    Thanked 15 Times in 9 Posts
    Rep Power
    13

    RM Slate 100 Drivers

    Hi everyone

    We've just recieved our first RM Slate 100 and have installed Win7 Pro on it.

    We're having trouble with drivers. Windows 7 doesnt seem to have them and the RM website won't let me download them ( have put in a request but says may take 1-2 days!).

    Does anyone have the drivers I could download?

    Cheers
    James
    Last edited by ZeroHour; 21st April 2011 at 05:20 PM.

  2. #2
    Luke_T's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    St Albans, Herts
    Posts
    333
    Thank Post
    54
    Thanked 17 Times in 16 Posts
    Rep Power
    16
    Well I have them ... but nowhere can I upload them as everything is blocked through the grid.

    Might try to do it when I get home.

  3. #3
    Luke_T's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    St Albans, Herts
    Posts
    333
    Thank Post
    54
    Thanked 17 Times in 16 Posts
    Rep Power
    16
    Here we go ... got it onto google docs this morning: let me know when you've got it and i can reclaim my space :-)

    https://docs.google.com/leaf?id=0B5b...thkey=CMTSoKgL

    I'm having trouble getting the automatic screen rotation working after a Win 7 Pro re-install, can you let me know how you get on?

  4. Thanks to Luke_T from:

    jlucas (2nd February 2011)

  5. #4

    Dos_Box's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Preston, Lancashire
    Posts
    9,468
    Thank Post
    524
    Thanked 1,993 Times in 932 Posts
    Blog Entries
    23
    Rep Power
    575
    Did you reinstall the 'Millenium' app? This handles rotation and some other display aspects.

  6. #5
    jlucas's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Cornwall
    Posts
    125
    Thank Post
    13
    Thanked 15 Times in 9 Posts
    Rep Power
    13
    Quote Originally Posted by Luke_T View Post
    Here we go ... got it onto google docs this morning: let me know when you've got it and i can reclaim my space :-)

    https://docs.google.com/leaf?id=0B5b...thkey=CMTSoKgL

    I'm having trouble getting the automatic screen rotation working after a Win 7 Pro re-install, can you let me know how you get on?


    Excellent thanks very much, they worked great.

    Will let you know how I get on with the rotation.

    Cheers
    James

  7. #6
    Luke_T's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    St Albans, Herts
    Posts
    333
    Thank Post
    54
    Thanked 17 Times in 16 Posts
    Rep Power
    16
    Yeah re-installed it ... no joy ... going to check that the service it installs is actually running ... G-sensor (accelerometer) drivers also re-installed ... not sure how to test to see where the fault is ... I guess find an app that will use the accelerometer ... any tips?

  8. #7

    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Newton-Le-Willows
    Posts
    1
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    having the same trouble

    Quote Originally Posted by Luke_T View Post
    Yeah re-installed it ... no joy ... going to check that the service it installs is actually running ... G-sensor (accelerometer) drivers also re-installed ... not sure how to test to see where the fault is ... I guess find an app that will use the accelerometer ... any tips?
    having the same trouble...how did you get on?? Please help, Greg.

  9. #8

    Dos_Box's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Preston, Lancashire
    Posts
    9,468
    Thank Post
    524
    Thanked 1,993 Times in 932 Posts
    Blog Entries
    23
    Rep Power
    575
    Ah, it's a bit of a pig this one. To use the g-sensor you must install all of the drivers first before you try and install/use the Millenium app IIRC. There was a post somewhere about this either on EduGeek or elsewhere, but I can't find it ATM

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Rm Slate 100
    By denon101 in forum Hardware
    Replies: 12
    Last Post: 19th January 2011, 03:53 PM
  2. RM Slate 100 - Anyone got theirs yet?
    By Dos_Box in forum Hardware
    Replies: 44
    Last Post: 23rd December 2010, 02:47 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •