+ Post New Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
Netbooks, PDA and Phones Thread, Connecting to Exchange (SBS2003) by iPhone & Android. Strange problem. in Technical; If I log onto the SBS box as admin, open an explorer window and browse Any ideas?...
  1. #16
    Number6's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Worcester, UK
    Posts
    457
    Thank Post
    2
    Thanked 9 Times in 8 Posts
    Rep Power
    13
    If I log onto the SBS box as admin, open an explorer window and browse

    Any ideas?
    Attached Images Attached Images
    Last edited by Number6; 9th October 2010 at 06:44 PM.

  2. #17
    Number6's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Worcester, UK
    Posts
    457
    Thank Post
    2
    Thanked 9 Times in 8 Posts
    Rep Power
    13
    I've changed [servername] for localhost in the example above and now, instead of "loading" I get "The folder can't be displayed. You don't have permission to perform this action"... and I'm logged in as admin???

  3. #18
    Number6's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Worcester, UK
    Posts
    457
    Thank Post
    2
    Thanked 9 Times in 8 Posts
    Rep Power
    13
    Haha! Nailed it yesterday evening. All OK now.

  4. #19

    SYNACK's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    11,239
    Thank Post
    882
    Thanked 2,742 Times in 2,316 Posts
    Blog Entries
    11
    Rep Power
    784
    Quote Originally Posted by Number6 View Post
    Haha! Nailed it yesterday evening. All OK now.
    Glad to hear you got it sorted. For future reference What turned out to be the issue and how did you resolve it?

SHARE:
+ Post New Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. iPhone 3GS connectivity to SBS 2003 Exchange Server Problem
    By Number6 in forum Netbooks, PDA and Phones
    Replies: 0
    Last Post: 31st August 2010, 03:11 PM
  2. Strange Opening & Saving Problem
    By MatthewL in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: 7th July 2010, 10:32 AM
  3. Replies: 6
    Last Post: 10th May 2010, 11:25 AM
  4. Exchange 2003 Strange Email Problem
    By tforeman in forum Windows Server 2000/2003
    Replies: 9
    Last Post: 4th February 2010, 07:24 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 29th July 2009, 11:28 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •