+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
Netbooks, PDA and Phones Thread, Meraki profile not applying proxy in Technical; Has anyone successfully used Meraki to push out proxy settings to an Android device via a profile. The devices are ...
  1. #1

    sparkeh's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    6,734
    Thank Post
    1,272
    Thanked 1,645 Times in 1,101 Posts
    Blog Entries
    22
    Rep Power
    505

    Meraki profile not applying proxy

    Has anyone successfully used Meraki to push out proxy settings to an Android device via a profile.
    The devices are picking up all the other settings but the proxy settings remain as 'none'.

    Any ideas?

  2. #2
    adhutton's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Northeast England
    Posts
    399
    Thank Post
    164
    Thanked 86 Times in 64 Posts
    Rep Power
    54
    Check the spelling and password in your Meraki dashboard.

    We had a similar problem with our iPads and after much head scratching I discovered it was due to a simple spelling mistake!

    Cheers - Andrew

  3. #3

    sparkeh's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    6,734
    Thank Post
    1,272
    Thanked 1,645 Times in 1,101 Posts
    Blog Entries
    22
    Rep Power
    505
    Quote Originally Posted by adhutton View Post
    Check the spelling and password in your Meraki dashboard.

    We had a similar problem with our iPads and after much head scratching I discovered it was due to a simple spelling mistake!

    Cheers - Andrew
    Thanks I took another look but everything seems ok. Thing is, it does apply the other settings like joining the wlan, just isn't applying the proxy I set

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 25th September 2012, 12:42 PM
  2. User Profiles Not Applying
    By Steven in forum Wireless Networks
    Replies: 3
    Last Post: 7th November 2008, 05:06 PM
  3. Replies: 20
    Last Post: 12th November 2007, 04:55 PM
  4. Replies: 8
    Last Post: 9th November 2007, 01:33 PM
  5. Proxy Settings Not Applied
    By dezt in forum Wireless Networks
    Replies: 16
    Last Post: 3rd October 2006, 08:26 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •