+ Post New Thread
Results 1 to 2 of 2
MIS Systems Thread, SOLUS3 – issues with applying upgrades or patches on 3.4.118 – Patch available in Technical; ...
  1. #1
    Guest

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    3,754
    Thank Post
    1,458
    Thanked 489 Times in 375 Posts
    Rep Power
    0

    SOLUS3 – issues with applying upgrades or patches on 3.4.118 – Patch available

    SOLUS3 – issues with applying upgrades or patches on 3.4.118 – Patch available

    CUSTOMERS AFFECTED: All SOLUS3 customer who have upgraded to the April release of SOLUS3.4.118. Customers who have newly installed SOLUS3.4.118 from the 21st May onwards are not affected.

    PROBLEM: Once on SOLUS3.4.118 customer will not be able to upgrade SOLUS3 to a future version (e.g. Autumn 2012) or apply any patches to the User Interface of SOLUS3.

    SOLUTION: We have produced a database patch to be applied to SOLUS3 called ‘S3 Hotfix for Target Discovery’. This has been authorised to all Local Authorities and SIMS Direct Schools in SOLUS3 and can be applied onto SOLUS 3.4.107 (February 2012) and SOLUS 3.4.118 (April 2012).
    Any site who has installed SOLUS3 prior to the 21st of May 2012 will need to apply this patch before upgrading SOLUS3 above 3.4.118

    AVAILABILITY: Though SOLUS3
    LINKED SOLUTION: Customers requiring further information can obtain it by reading the patch Release Note (Resource id:19504) and the published solution KB118461
    I've not had to deploy a patch in SOLUS3 yet. Auto upgrade of SOLUS3 is set up in all of our environments now, so will authorising the patch mean it will be downloaded and applied automatically?

  2. #2
    Guest

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    3,754
    Thank Post
    1,458
    Thanked 489 Times in 375 Posts
    Rep Power
    0
    Never mind, released the patch to one site and it's automatically installed!

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Replies: 20
    Last Post: 24th September 2011, 12:51 PM
  2. Having real issues with Trickle feed (CC4) on laptops? Will Wake on LAN help?
    By meadowgirl in forum Network and Classroom Management
    Replies: 1
    Last Post: 2nd February 2011, 10:24 AM
  3. issue with themes after moodle 2.0 upgrade
    By chevyz71 in forum Virtual Learning Platforms
    Replies: 4
    Last Post: 4th January 2011, 10:26 AM
  4. Issues with i-tunes on Windows network
    By cookie_monster in forum Windows
    Replies: 10
    Last Post: 11th June 2010, 08:02 PM
  5. Issue with file menu when on desktop view
    By mrbios in forum Windows 7
    Replies: 0
    Last Post: 28th April 2010, 02:10 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •