+ Post New Thread
Results 1 to 7 of 7
MIS Systems Thread, Deploying through Solus 3 in Technical; Hi all I'm needing to deploy SIMs and FMS for what I've just realised is the first time! Apparently you ...
  1. #1

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Luton
    Posts
    121
    Thank Post
    22
    Thanked 15 Times in 12 Posts
    Rep Power
    8

    Deploying through Solus 3

    Hi all

    I'm needing to deploy SIMs and FMS for what I've just realised is the first time!

    Apparently you can deploy a fresh copy through Solus 3? Does anyone know how to do this please?

    The workstation has the Solus 3 agent.

    Many thanks
    Matt

  2. #2

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Luton
    Posts
    121
    Thank Post
    22
    Thanked 15 Times in 12 Posts
    Rep Power
    8
    Quote Originally Posted by MattHarwood View Post
    Hi all

    I'm needing to deploy SIMs and FMS for what I've just realised is the first time!

    Apparently you can deploy a fresh copy through Solus 3? Does anyone know how to do this please?

    The workstation has the Solus 3 agent.

    Many thanks
    Matt
    I should of been more patient - adding the workstation as a SIMs workstation in Solus automatically deploys, yehah!

  3. #3

    matt40k's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Ipswich
    Posts
    4,392
    Thank Post
    368
    Thanked 637 Times in 519 Posts
    Rep Power
    158
    Nice isn't it?

  4. #4

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Luton
    Posts
    121
    Thank Post
    22
    Thanked 15 Times in 12 Posts
    Rep Power
    8
    Quote Originally Posted by matt40k View Post
    Nice isn't it?
    It is! But I've hit another snag...

    Upon launching SIMs it asks where to load the connect.ini from - I choose one on a mapped drive. The window closes, nothing happens.

    Reopening SIMs presents the same selection window...

    any ideas?

    Thanks!

  5. #5
    speckytecky's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    UK
    Posts
    2,497
    Thank Post
    3,372
    Thanked 256 Times in 209 Posts
    Blog Entries
    3
    Rep Power
    109
    From Solus I'm pretty sure it picks up the 'where from directory etc' on it's own and all you have to do is enter an Admin user name and password.

  6. #6

    matt40k's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Ipswich
    Posts
    4,392
    Thank Post
    368
    Thanked 637 Times in 519 Posts
    Rep Power
    158
    Quote Originally Posted by MattHarwood View Post
    It is! But I've hit another snag...

    Upon launching SIMs it asks where to load the connect.ini from - I choose one on a mapped drive. The window closes, nothing happens.

    Reopening SIMs presents the same selection window...

    any ideas?

    Thanks!

    Two options, quick fix, r-click SIMS .net and run as administrator, otherwise the settings won't stick. Proper solution, go into SOLUS3 > Settings > Workstation settings > then check you have selected a connect.ini for SIMS with the correct settings. Press the Send to agents button

  7. #7

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Luton
    Posts
    121
    Thank Post
    22
    Thanked 15 Times in 12 Posts
    Rep Power
    8
    Quote Originally Posted by matt40k View Post
    Two options, quick fix, r-click SIMS .net and run as administrator, otherwise the settings won't stick. Proper solution, go into SOLUS3 > Settings > Workstation settings > then check you have selected a connect.ini for SIMS with the correct settings. Press the Send to agents button
    Worked perfectly, and as it's Friday, I took precautions and did the proper solution

    Thanks very much! A slice of EduJubyleeCake is on its way..

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. MimioStudio 9.12 MSI Deploy through GPO?
    By SYNACK in forum AV and Multimedia Related
    Replies: 18
    Last Post: 10th August 2012, 08:03 AM
  2. Replies: 5
    Last Post: 8th February 2012, 09:38 AM
  3. Remove Software Deployed Through Group Policy
    By DaveP in forum How do you do....it?
    Replies: 1
    Last Post: 6th November 2009, 02:56 PM
  4. Mimio software MSI for deployment through GPO
    By Kyle in forum How do you do....it?
    Replies: 2
    Last Post: 16th May 2008, 03:34 PM
  5. Are you going to let IE7 deploy through WSUS
    By tosca925 in forum Windows
    Replies: 18
    Last Post: 4th November 2006, 09:25 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •