+ Post New Thread
Page 4 of 4 FirstFirst 1234
Results 46 to 52 of 52
MIS Systems Thread, a2c Exchange (the new exam board exchange) in Technical; A2C sent me them. OCR and Edexcel are in the list....
  1. #46
    andyrite's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    412
    Thank Post
    7
    Thanked 90 Times in 71 Posts
    Rep Power
    41
    A2C sent me them. OCR and Edexcel are in the list.

  2. #47

    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Raunds
    Posts
    12
    Thank Post
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by andyrite View Post
    A2C sent me them. OCR and Edexcel are in the list.
    Indeed they are! I was trying to be too clever thinking the URLs followed a logical pattern and left some out. I have added all the URLs now and everything is rosy. Thanks!

  3. #48

    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    7
    Thank Post
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Just jumping onto this post to see if anybody can assist. I'm the Exams Officer in school and recently the A2C software has dropped all connections to the various exam boards. Previously it had been working fine. My Network Manager is able to successfully connect to the software on his machine. The software was originally installed on the server and he created a shortcut to the software and placed it into one of our shared folders. All of the allowed sites are still the same within the setup. Does anybody have any suggestions/thoughts as to why the connection has suddenly dropped? AVCO are no longer providing support so I was hoping to pick something up from on here!

  4. #49

    john's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    London
    Posts
    10,498
    Thank Post
    1,488
    Thanked 1,049 Times in 918 Posts
    Rep Power
    301
    Have you imported the A2C keys (thats not the right name but basically the special files you need from the exam boards secure areas to authorise the A2C application). I have just upgraded our Exams Officers machine and it didnt carry them over so need to re-download them on Monday morning when she's back in.

  5. #50

    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    7
    Thank Post
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Got this sorted today, apparently it was something to do with the smoothwall settings that needed tweaking.

  6. #51

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    220
    Thank Post
    34
    Thanked 39 Times in 35 Posts
    Rep Power
    16
    Hi @ralpha

    Could you elaborate on what SW settings required tweaking?

    Thanks

    skell

  7. #52
    le4ne's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Derby
    Posts
    66
    Thank Post
    23
    Thanked 8 Times in 7 Posts
    Rep Power
    10
    Hi Skell

    There is an article on the smoothwall support website named 'Known applications which don't support NTLM Authentication' which discusses a2c among other things.

    Essentially you need to allow the following URLs:
    a2c.cambridgeassessment.org.uk
    a2c.pearson.com
    a2c.wjec.co.uk
    a2c.aqa.org.uk
    a2c.ccea.org.uk
    a2cssl.cityandguilds.com
    a2c.avcosystems.co.uk

    I added the URLs to the authentication exclusion list, and then into a staff allow list so that our staff could successfully download/upload any files from the exam boards.
    My staff allow list is also set so that any https content is not inspected (the content is trusted already and has been specifically added to an allow list, so why bother?!).

    So far (fingers crossed, touch wood, sacrifice a keyboard to the IT Gods) there's been no problems using a2c.

    Hope this helps!

    Leane

SHARE:
+ Post New Thread
Page 4 of 4 FirstFirst 1234

Similar Threads

  1. Exchange 2010, new cert, OWA dead.
    By RabbieBurns in forum Windows Server 2008 R2
    Replies: 4
    Last Post: 30th April 2010, 03:02 PM
  2. Microsoft Exchange 2010 (New Setup - 2000 mailbox)
    By RobFuller in forum Internet Related/Filtering/Firewall
    Replies: 6
    Last Post: 13th March 2010, 02:35 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 10th March 2010, 11:56 AM
  4. WIndows 2000 / Exchange 2000 New User Issue
    By SYSMAN_MK in forum Windows
    Replies: 22
    Last Post: 3rd May 2008, 01:24 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •