+ Post New Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
MIS Systems Thread, SOLUS3 3.4.103 in Technical; Just to check, when you say re-image? Do they get the same SID id as before?...
  1. #16

    matt40k's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Ipswich
    Posts
    4,348
    Thank Post
    367
    Thanked 626 Times in 510 Posts
    Rep Power
    156
    Just to check, when you say re-image? Do they get the same SID id as before?

  2. #17
    Heebeejeebee's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Intergalactic Cruise
    Posts
    1,043
    Thank Post
    68
    Thanked 75 Times in 59 Posts
    Rep Power
    34
    Quote Originally Posted by matt40k View Post
    Just to check, when you say re-image? Do they get the same SID id as before?
    No. Sysprep assigns a new one at the end of the imaging process. (I haven't checked to see if SOLUS uses the SID of the machine or its own.)

    HBJB

  3. #18

    matt40k's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Ipswich
    Posts
    4,348
    Thank Post
    367
    Thanked 626 Times in 510 Posts
    Rep Power
    156
    Err... doesn't this duplicate accounts in AD??

  4. #19
    Cache's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Cumbria
    Posts
    1,188
    Thank Post
    446
    Thanked 169 Times in 166 Posts
    Blog Entries
    3
    Rep Power
    63
    Quote Originally Posted by matt40k View Post
    Wimp
    I had enough problems yesterday after a powercut at the weekend, can do without SIMS causing me any more this week

  5. #20

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    North
    Posts
    1,814
    Thank Post
    24
    Thanked 91 Times in 71 Posts
    Rep Power
    50
    Baby steps from Sims. The redploy is fine but flawed.

    If I redploy say 30 machines and 3 of them fail, if I go into redploy again then all the machines say successful NO.. so if I click Select unsuccessful all get deployed again. Also, why does it list all the machines again when you redploy 30?? I have 130 deploys to look through. This morning I had around 30 with deployment timeouts when I suspect they were off which solus 3.4.103 should have fixed.

    Its just a mess and we shouldn't have this with every update.

  6. #21

    matt40k's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Ipswich
    Posts
    4,348
    Thank Post
    367
    Thanked 626 Times in 510 Posts
    Rep Power
    156
    So they failed because SOLUS3 believes they are online, but they're not?

  7. #22

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    North
    Posts
    1,814
    Thank Post
    24
    Thanked 91 Times in 71 Posts
    Rep Power
    50
    Quote Originally Posted by matt40k View Post
    So they failed because SOLUS3 believes they are online, but they're not?
    Not sure, I think so. I have a nice mix of successful, offline and failed. I've increased the timeout now for the deployment so see if that helps because I am getting partially successful deploys everytime.

SHARE:
+ Post New Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. [SIMS] Yes or No - Can Solus3 deploy sims to a new workstation?
    By cmaxinuk in forum MIS Systems
    Replies: 11
    Last Post: 22nd December 2011, 02:24 PM
  2. [SIMS] Solus3 Transaction Log Size
    By Cache in forum MIS Systems
    Replies: 6
    Last Post: 15th July 2011, 07:25 PM
  3. [SIMS] Solus3 agent stop FMS from loading
    By adamf in forum MIS Systems
    Replies: 1
    Last Post: 5th June 2011, 09:24 PM
  4. [SIMS] Solus3 Proxy issue
    By ITBOB in forum MIS Systems
    Replies: 7
    Last Post: 2nd June 2011, 01:35 PM
  5. [SIMS] SOLUS3 - Anyone trialing?
    By Rawns in forum MIS Systems
    Replies: 8
    Last Post: 26th April 2011, 10:47 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •